1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-05-2024 02:07

Τσάμπιονς Λιγκ: «Σόου» στην Αττάλεια με σούπερ τελικούς Τρεντίνο- Γιαστρέμπσκι (Άνδρες) και Ιταλικό «εμφύλιο» Κονελιάνο- Μιλάνο (Γυναίκες)

Στην Αττάλεια της Τουρκίας χτυπάει η καρδιά του Ευρωπαϊκού βόλεϊ την Κυριακή 5/5, καθώς διεξάγονται οι δύο Superfinals Ανδρών (17.00) και Γυναικών (20.00) του CEV Τσάμπιονς Λιγκ, οι οποίοι θα βγάλουν και τους αντίστοιχους πρωταθλητές σε συλλογικό επίπεδο για το 2024.

Τρεντίνο- Γιαστρέμπσκι

Στους άνδρες, η Τρεντίνο επιστρέφει σε τελικό για τρίτη φορά την τελευταία τετραετία,  κόντρα στην περσινή φιναλίστ Γιαστρέμπσκι Βέγκελ, με σκοπό να φέρει την κούπα στην Ιταλία, και να τερματίσει την Πολωνική κυριαρχία μετά το 3/3 που έχει πετύχει η Zaksa. Από την άλλη η Γιαστρέμπσκι θέλει να συνεχίσει την παράδοση που έχει η χώρα της και να πάρει και αυτή το τρόπαιο, το οποίο έχασε πέρυσι με 3-2 στον αντίστοιχο  «εμφύλιο» με την Zaksa, στο Τορίνο.

  Kονελιάνο- Μιλάνο με φοβερή μονομαχία Χαακ- Εγκόνου

Στις γυναίκες, πέρυσι είχαμε Τουρκική κόντρα Βακιφμπανκ- Εκσασίμπασι, φέτος έχουμε Ιταλικό «εμφυλιο» ανάμεσα στην Κονελιάνο και την Βέρο Μιλάνο, με συγκλονιστική μονομαχία Χαακ- Εγκόνου.

Η έξι φορές πρωταθλήτρια Ιταλίας Κονελιάνο και φετινή νταμπλούχος κυνηγάει την επιστροφή της στον θρόνο της πρωταθλήτριας Ευρώπης μετά από δύο χρόνια, με την Σουηδέζα διαγώνια «μπόμπερ» Ιζαμπέλα Χαακ να είναι σε δαιμονιώδη φόρμα. Αν η Ιμόκο Κονελιάνο πάρει το τρόπαιο θα κανει το «τρεμπλ»

Το παιχνίδι είναι επίσης το τελευταίο για την  32 χρονη Ολλανδέζα μπλοκέρ της Κονελιάνο, Ντε Κράουφ η οποία εχει ανακοινώσει οτι αποσύρεται απο την ενεργό δράση.

Από την άλλη η «πρωτάρα» Βέρο Μιλάνο ποντάρει πολλά στην παρουσία της κορυφαία διαγώνια του πλανήτη την Πάολα Εγκόνου Η Ιταλίδα των μεγάλων ρεκορ εχει την προσωπικότητα και την εμπειρία να οδηγήσει το Μιλάνο στο ψηλότερο σκαλοπάτι της Ευρώπης, όπως έκανε στο παρελθόν με την Νοβάρα, την Κονελιάνο και πέρυσι με την Βάκιφμπανκ, σκοράροντας 40 πόντους.

Στο Ιταλικό πρωτάθλημα τερμάτισε στην τετράδα της κανονικής περιόδου και αποκλείστηκε στους ημιτελικούς των πλέι οφ. Τους μεγάλους τελικούς, στην Ελλάδα θα μεταδώσει αποκλειστικά το Cosmote Sport7

Οι μεταδόσεις των τελικών

17.00 Τρεντίνο-Γιαστρέμπσκι Βέγκελ, CEV Champions League Volleyball, Τελικός Ανδρών Live  Cosmote Sport7HD

20.00  Κονελιάνο-Μιλάνο, CEV Champions League Volleyball, Τελικός Γυναικών Live Cosmote Sport7HD

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.