1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-09-2015 19:26

Διπλό φιλικό με ΑΟ Θήρας για τον ΟΠΕΡ

Από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» θα ξεκινήσει τις φιλικές της υποχρεώσεις η γυναικεία ομάδα του ΟΠΕΡ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Διπλή φιλική αναμέτρηση κόντρα στον ΑΟ Θήρας την ερχόμενη εβδομάδα (25-26/9).


Μόνιμος φιλικός αντίπαλος θα γίνει την φετινή περίοδο της προετοιμασίας του η ομάδα της Σαντορίνης, αφού έχει ήδη ορίσει τρεις φιλικές αναμετρήσεις με την εν λόγω ομάδα ο ΟΠΕ Ρεθύμνου. Καταρχάς, σύμφωνα με το πρόγραμμα των φιλικών παιχνιδιών, όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής, η Ρεθυμνιώτικη ομάδα θα ξεκινήσει την εύρεση αγωνιστικού ρυθμού εναντίον της Θήρας την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, στο κλειστό του Ρεθύμνου.

Μία εβδομάδα αργότερα (3-4/10) θα ταξιδέψει ως την Σαντορίνη για να συμμετάσχει στο τουρνουά «Νομίκεια 2015», όπου θα βρεθεί ξανά αντίπαλος με την τοπική ομάδα, ενώ θα αντιμετωπίσει στον μικρό ή μεγάλο τελικό έναν εκ των Παναθηναϊκό ή ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «κυανοκίτρινες» ψάχνουν ακόμη έναν αντίπαλο για την πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Πάντως, η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά στο «Μελίνα Μερκούρη», φτάνοντας αισίως στην 3η εβδομάδα των προπονήσεων. Ο νέος τεχνικός, Θανάσης Τζαφέρης, έχει πλέον όλες τις αθλήτριες στην διάθεση του για να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα. Μοναδική απούσα είναι η έμπειρη πασαδόρος, Γιούλη Παρασκάκη, η οποία θα μπει σε ρυθμούς προπονήσεων τις προσεχείς ημέρες. Φυσικά, η απουσία της δεν οφείλεται σε κάποιον τραυματισμό αλλά λόγω της επιβάρυνσης της από τους συνεχόμενους αγώνες Beach Volley το καλοκαίρι. Μην ξεχνάμε ότι η Παρασκάκη συμμετείχε σε πολλά καλοκαιρινά τουρνουά, με μεγαλύτερη της διάκριση το χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό τουρνουά της Θεσσαλονίκης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ
Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου
ΟΠΕΡ – ΑΟ Θήρας
Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου
ΟΠΕΡ – ΑΟ Θήρας

Τουρνουά «Νομίκεια»
Σάββατο 3 Οκτωβρίου
17.00 ΑΕΚ- Παναθηναϊκός
20.00 ΑΟ Θήρας - ΟΠΕΡ
Κυριακή 4 Οκτωβρίου
17.00 Μικρός Τελικός
20.00 Τελικός

goodnet.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ