1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Δεύτερη κούπα στην Ουγγαρία γιατον Γιάννη Αθανασόπουλο. Ο ‘Έλληνας προπονητής οδήγησε ην Βασας στην κατάκτηση του Κυπέλλου, καθώς σον τελικό επικράτησε μετά από μονομαχία θρίλερ της Μπεκεσάμπα με 3-2 (23-25, 25-14, 22-25, 25-19, 17-15).
Δεύτερη πράξη στον ελληνικό εμφύλιο του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).
O υπεύθυνος αγωνιστικού του Beach Volley League OΠΑΠ 2019 Mιχάλης Τριανταφυλλίδης μίλησε για την 7η διοργάνωση του Beach Volley League OΠΑΠ που διοργανώθηκε με επιτυχία στις εγκαταστάσεις του Karavi Club στον Σχινιά.
Εσπασε το ρεκόρ ατυχίας αλλά και το ρεκόρ τίτλων. Η Λίζα Τριανταφυλλίδη με δύο κατάγματα στα πόδια της μέσα στην ίδια σεζόν κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο στο 2ο πανελλήνιο πρωτάθλημα Snow Volley αλλά και το χρυσό μετάλλιο στη κατηγορία Golden γυναικών του Beach Volley League ΟΠΑΠ 2019 με συμπαίκτρια την Πέρσα Σακελαρίδη.
Οι ομάδες του ΟΦΗ, του Ηρακλή, της Κηφισιάς και του ΠΑΟΚ προκρίθηκαν στους ημιτελικούς του ταμπλό των επαγγελματιών αθλητών στο κεντρικό ταμπλό του πρωταθλήματος Beach Volley League ΟΠΑΠ που ξεκίνησε από το πρωί του Σαββάτου 29 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Karavi Club στην παραλία του Σχινιά.
Η οργανωτική επιτροπή της ΕΣΑΠ ανακοινώνει τις ομάδες που θα αγωνιστούν στο Beach Volley League ΟΠΑΠ 2019 σε όλες τις κατηγορίες όπως και το πρόγραμμα των αγώνων και των τεχνικών συσκέψεων. Πρόκειται για 113 ομάδες συνολικά εκ των οποίων οι 46 είναι ανδρών, οο 23 θα είναι γυναικών και οι 34 μεικτό. Οκτώ ομάδες της Volley League θα αγωνιστούν στο ταμπλό των ομάδων που αντιπροσωπεύουν το επαγγελματικό βόλεϊ.
H αλήθεια είναι πως έχουμε επικρίνει πολλές φορές την ΕΡΤ για παραλείψεις ή λάθη που άλλες φορές έχει ευθύνη και άλλες όχι, αλλά αυτή τη φορά δικαίως δέχεται τα εύσημα από όλους και ειδικά από την διοργανώτρια του μπιτς βόλεϊ λιγκ ΕΣΑΠ για την τηλεοπτική μετάδοση των τελικών την περασμένη Κυριακή από το Καράβι κλαμπ στον Σχινιά.
Ο Παναγιώτης Ευγενίδης που το καλοκαίρι του 2017 πήγε στον Ηρακλή από τη ΧΑΝΘ αφιέρωσε την κατάκτηση του τίτλου στο μπιτς βόλεϊ λιγκ 2018 στον «γηραιό» αλλά και στον συμπαίκτη του ελληνοαμερικανό Νόα Κιμπλ που κατάγεται από την Καλιφόρνια αλλά έμαθε μπιτς βόλεϊ από τον Φρέντι Μπρουκς στην Θεσσαλονίκη. 
O δεύτερος πασαδόρος του Ηρακλή που αποκτήθηκε από την ΧΑΝΘ και ένας Αμερικανός που γεννήθηκε στην Καλιφόρνια αλλά έμαθε βόλεϊ από τον Κουβανό Φρέντι Μπρουκς στη Θεσσαλονίκη είναι οι νικητές στην κατηγορία των επαγγελματιών αθλητών στο πρωτάθλημα beach volley league 2018 που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις μπιτς βόλεϊ στο Καράβι κλαμπ στην παραλία του Σχινιά.
Την επίσημη παρουσίαση των τουρνουά του μπιτς βόλεϊ για την αγωνιστική περίοδο 2018 έκανε η ΕΟΠΕ σε εκδήλωση στο εστιατόριο «Salty» στο Μικρολίμανο. Οι εκπρόσωποι των φορέων αναφέρθηκαν στα Πανελλήνια πρωταθλήματα Masters & Juniors. Στην κατηγορία Μάστερς θα γίνουν πέντε τουρνουά, για πρώτη φορά μετά από χρόνια θα έχουμε διεθνές τουρνουά στην Ελούντα τον Αύγουστο και εννιά τουρνουά στα Τζούρνιος.
Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το τουρνουά της Beach Volley League που για άλλη μια χρονιά φιλοξενήθηκε στις άριστες εγκαταστάσεις του Καράβι Sports Club.
Η Μαριάννα Μαβιλίδη με τον συμπαίκτη της Παναγιώτη Κεχαγιά κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο του τουρνουά Golden μεικτού της Beach Volley League που διεξάγεται στο Καράβι SportsClub.
Οι νικητές του τουρνουά Silver ανδρών, Βασίλης Ρογκάκος και Θωμάς Δασκαλόπουλος μίλησαν για την τιμή που ένιωσαν όταν αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στο Καράβι.
Η  Ειρήνη Παναγοπούλου και η Άλκιστις Δεμπεγιώτη μίλησαν στην κάμερα της Volley League για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησαν στο τουρνουά Silverγυναικών της Beach Volley League.
Την Κυριακή θα διεξαχθεί ο τελικός του τουρνουά Golden μεικτού που διεξάγεται στο Καράβι Sports Club στο πλαίσιο του Beach Volley League 2017
Το τουρνουά των επαγγελματιών ξεκίνησε για το Beach VolleyLeague 2017 που διεξάγεται στο Καράβι SportsClub.
Με μεγάλα ντέρμπι συνεχίστηκαν στο ταμπλό του τουρνουά Silver ανδρών που διεξάγεται στο Καράβι Sports Club στο πλαίσιο της Beach Volley League 2017.
Ο πρώτος γύρος του τουρνουά Silver γυναικών της Beach Volley League 2017 ολοκληρώθηκε στο Καράβι Sports Club.
Με τους αγώνες των τουρνουά Silver ανδρών και γυναικών ξεκίνησε το Beach Volley League 2017.
Oι ομάδες που θα αγωνιστούν στο 5ο Beach Volley League στις εγκαταστάσεις του Καράβι Club στις 24-25 Ιουνίου:
Με τη συμμετοχή 200 επαγγελματιών και ερασιτεχνών αθλητών που αποτελεί και ρεκόρ διοργάνωσης θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 24-25 Ιουνίου το Beach Volley League 2017.
H αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο σερβίς του πρωταθλήματος Beach Volley League 2017 το Σάββατο 24 Ιουνίου στο Kαράβι στο Σχοινιά έχει ήδη ξεκινήσει, το πρόγραμμα και οι τεχνικές συσκέψεις διαμορφώνονται ως εξής:
Η ΕΣΑΠ  για 5η  συνεχή χρονιά διοργανώνει το Βeach Volley League 2017 και υπόσχεται  μοναδικό θέαμα στην άμμο από τα αστέρια της σάλας της Α1 Ανδρών.
Σελίδα 1 από 11