1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Η Οργανωτική Επιτροπή των Elite Series ανακοινώνει ότι τα ELITE FINALS 2024 στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών θα διεξαχθούν στο KARAVI CLUB (Σχινιάς Αττικής) το διήμερο 27-28 Απριλίου. Οι κανονισμοί διοργάνωσης θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες ενώ με την ολοκλήρωση των υπόλοιπων τουρνουά Elite θα οριστικοποιηθούν οι βαθμολογίες και θα γίνουν γνωστές και οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στα τελικά, εκπροσωπώντας τον κάθε φορέα.
Την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν μερικές από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και του κόσμου είχαν στις εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center οι Εθνικές ομάδες ανδρών.
Στα ημιτελικά σταμάτησε η πορεία των γυναικείων Εθνικών ομάδων στον όμιλο του Beach Volley Nations Cup που διεξήχθη στο Ηράκλειο Κρήτης το τριήμερο 25-27 Μαΐου.
Με τις απονομές, τις βραβεύσεις και το καθιερώμενο... συρτάκι έπεσε η αυλαία του CEV Beach Volley Nations Cup στις εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center στο Ηράκλειο Κρήτης.
Η Ιταλία στους άνδρες και η Γαλλία στις γυναίκες κατέλαβαν την πρώτη θέση στο CEV Beach Volley Nations Cup που ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (27/05) στο Ηράκλειο Κρήτης και πήραν την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.
Τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του CEV Beach Volley Nations Cup γνώρισαν οι Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών από την Δανία και την Γαλλία αντίστοιχα.
Πάλεψαν από την αρχή μέχρι το τέλος αλλά λύγισαν κόντρα στην παγκόσμια Ιταλία οι Εθνικές ομάδες ανδρών στο CEV Beach Volley Nations Cup, στο δεύτερο παιχνίδι τους στο Karteros Beach Sports Center.
Δεν τα κατάφεραν απέναντι στις Εθνικές ομάδες της Ισπανίας στην πρεμιέρα τους στο CEV Beach Volley Nations Cup στο Ηράκλειο Κρήτης οι Διονυσία Μάτιου, Λίζα Τριανταφυλλίδη και οι Δήμητρα Μαναβή, Μυρτώ Καλαμαρίδου.
Με 2 νίκες χωρίς απώλεια σετ επί του Γιβραλτάρ, η Ελλάδα πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γ' ομίλου του CEV Beach Volley Nations Cup. Κόντρα στην Ιταλία οι Εθνικές μας ομάδες το απόγευμα της Πέμπτης (25/5, 19.00).
Στις 9 το πρωί της Πέμπτης 25 Μαΐου θα ξεκινήσει η πορεία των ανδρικών Εθνικών μας ομάδων στο CEV Beach Volley Nations Cup στις εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center κόντρα στο Γιβραλτάρ. Στις 16.30 το πρώτο σερβίς για τις Εθνικές ομάδες γυναικών κόντρα στην Ισπανία.
Η ατραξιόν του CEV Beach Volley Nations Cup που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης από 25 έως 27 Μαΐου είναι οι Ιταλοί Πάολο Νικολάι και Άντριαν Καράμπουλα.
Με την επίσημη συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Κρήτης έγινε το πρώτο σερβίς του CEV Beach Volley Nations Cup που θα διεξαχθεί το τριήμερο 25-27 στις σύγχρονες και νέες εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center.
Αθλητές που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο μπιτς βόλεϊ θα βρεθούν στο Ηράκλειο Κρήτης και στις εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center για το CEV Beach Volley Nations Cup 2023 (25-27/05).
Ομάδες από την Ισπανία, την Γαλλία και την Πορτογαλία θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στον όμιλο του CEV Beach Volley Nations Cup που θα γίνει στο Ηράκλειο Κρήτης οι Μυρτώ Καλαμαρίδου, Δήμητρα Μαναβή και Διονυσία Μάτιου, Λίζα Τριανταφυλλίδη.
Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του CEV Beach Volley Nations Cup στις εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center στο Ηράκλειο Κρήτης το τριήμερο 25-27 Μαΐου έχει ξεκινήσει.
Δεύτερη κούπα στην Ουγγαρία γιατον Γιάννη Αθανασόπουλο. Ο ‘Έλληνας προπονητής οδήγησε ην Βασας στην κατάκτηση του Κυπέλλου, καθώς σον τελικό επικράτησε μετά από μονομαχία θρίλερ της Μπεκεσάμπα με 3-2 (23-25, 25-14, 22-25, 25-19, 17-15).
Δεύτερη πράξη στον ελληνικό εμφύλιο του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).
Στη κορυφή της Ευρώπης στην ηλικία κάτω των 18 ετών ανέβηκαν οι Λετονοί Φόκεροτς, Άουζινς.
Για τις θέσεις κατάταξεις 9-13 θα αγωνιστούν τη Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου οι Δημήτρης Καλιόζης, Γιάννης Καρδούλιας και για τις θέσεις 17-21 οι Κυριάκος Κεσκίνης, Ανδρέας Κοντοστάθης και οι Κωνσταντίνος Βένιος, Αντώνης Καρύκας.
Για τη πρώτη τους εμπειρία από Ευρωπαϊκή διοργάνωση στο μπιτς βόλεϊ μίλησαν στο volleyball.gr οι Κυριάκος Κεσκίνης και Ανδρέας Κοντοστάθης.
Στις 24 καλύτερες ομάδες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ Κ18 που διεξάγεται στο Sportcamp στο Λουτράκι προκρίθηκαν πέντε Εθνικές μας ομάδες και η έκτη θα αγωνιστεί για τις θέσεις κατάταξεις 25-29.
Τη πρώτη τους νίκη σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση πανηγύρισαν στην άμμο του Sportcamp στο Λουτράκι οι Αθηναίες Κατερίνα Κατέρη και Αγγελική Κοντακιώτη.
Με το δεξί ξεκίνησαν τη πορεία τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ18 που διεξάγεται στο Sportcamp στο Λουτράκι οι Δωδεκανήσιοι Δημήτρης Καλιόζης και Γιάννης Καρδούλιας.
Η αντίστροφη μέτρηση για το CEV U18 Beach Volleyball European Championship 2022 στο Sportcamp στο Λουτράκι (1-4 Σεπτεμβρίου) έχει ξεκινήσει και το volleyball.gr σας παρουσιάζει τις Ελληνικές συμμετοχές στα κορίτσια.
Σελίδα 1 από 7