1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Δεύτερη κούπα στην Ουγγαρία γιατον Γιάννη Αθανασόπουλο. Ο ‘Έλληνας προπονητής οδήγησε ην Βασας στην κατάκτηση του Κυπέλλου, καθώς σον τελικό επικράτησε μετά από μονομαχία θρίλερ της Μπεκεσάμπα με 3-2 (23-25, 25-14, 22-25, 25-19, 17-15).
Δεύτερη πράξη στον ελληνικό εμφύλιο του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).
Με τις καθιερωμένες απονομές στους νικητές και τις νικήτριες του φετινού Beach Pro Tour Ios Future 1* γράφτηκε το Σάββατο 2 Ιουλίου στην ειδυλλιακή παραλία του Μυλοπότα της Ίου, ο φετινός «επίλογος» του 2ου παγκόσμιου τουρνουά που διοργάνωσε στο μαγευτικό νησί των Κυκλάδων η εταιρεία Luxurios με τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ιητών και τη χορηγία σημαντικών φορέων-οργανισμών, υπό την αιγίδα της ΕΟΠΕ.
Με ήττες ξεκίνησαν τη φάση των ομίλων στο κυρίως ταμπλό του παγκόσμιου τουρνουά στη Ρόδο οι Εθνικές μας ομάδες. Τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα θα έχουμε άλλη μία ευκαιρία για να καταφέρουν να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Λίγες ημέρες μετά την κατάληψη της 9ης θέσης στο πρώτο τετράστερο τουρνουά της F.I.V.B. στο Μεξικό, η Βίκυ Αρβανίτη και η Πένυ Καραγκούνη μετρούν αντίστροφα για τη δεύτερη κατά σειρά διοργάνωση στο Κανκούν.
Στην τελική ευθεία για να διεκδικήσουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο μπαίνουν η Βίκυ Αρβανίτη και η Πένυ Καραγκούνη και το επόμενο 40ημερο θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για να μείνουν σε τροχιά πρόκρισης.
Με την 25η θέση και 240 βαθμούς επιστρέφουν στην Αθήνα Βίκυ Αρβανίτη/Πένυ Καραγκούνη (Νο27). Η Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ ηττήθηκε  στο δεύτερο ματς  του κυρίως ταμπλό με 2-0 (21-14, 21-19) σετ από τις Ολλανδές, Μαρλέν Βαν Λέρσελ/Πλουν Ούπμα (Νο22) και με δύο ήττες στον όμιλο του κυρίως ταμπλό του τουρνουά τεσσάρων αστεριών που διεξάγεται στο Κατάρ, αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.
Την ήττα με 2-0 (21-13, 21-16) σετ γνώρισαν οι Βίκυ Αρβανίτη/Πένυ Καραγκούνη (Νο27) από τις Ελβετίδες Τζοάνα Χάιντριχ/Ανούκ Βέργκε (Νο6) στην πρεμιέρα του F' ομίλου του τετράστερου τουρνουά της F.I.V.B. στο Κατάρ. Το Ελληνικό δίδυμο δεν κατάφερε να πάρει τη πρώτη του νίκη στο πρώτο του παιχνίδι στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης απέναντι στις Ελβετίδες, νούμερο 12 στον κόσμο, και τώρα θα αντιμετωπίσουν τις Ολλανδές Μαρλέν Βαν Λέρσελ/Πλουν Ούπμα (Νο22) για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο αγώνας θα γίνει την Τετάρτη 10/03 στις 09.50.
Στο νούμερο 27 του κυρίως ταμπλό βρίσκονται οι Βίκυ Αρβανίτη/Πένυ Καραγκούνη στο τουρνουά τεσσάρων αστεριών που διεξάγεται στο Κατάρ. Η Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ που προκρίθηκε μέσω των προκριματικών στις 32 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, κληρώθηκε στον F' όμιλο με αντιπάλους τις Ελβετίδες Τζοάνα Χάιντριχ/Ανούκ Βέργκε (Νο6) και με δύο Ολλανδικές ομάδες και συγκεκριμένα τις Σάνε Κάιζερ/Μαντλέν Μέπελινκ (Νο11) και Μαρλέν Βαν Λέρσελ/Πλουν Ούπμα (Νο22).
Συγκλονιστικό μήνυμα από τις βασίλισσες της άμμου για τη σημερινή παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Την πρόκρισή τους στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά τεσσάρων αστεριών της F.I.V.B. στο Κατάρ πανηγύρισαν οι Βίκυ Αρβανίτη/Πένυ Καραγκούνη (Νο5). Η Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ πραγματική... «θύελλα» της ερήμου, στο πρώτο της παιχνίδι μετά από 1,5 χρόνο επικράτησε με 2-0 (21-13, 21-17) σετ των Φινλανδών Ανίνα Πάρκινεν/Βάλμα Πρίχτι (Νο12) και πήραν το εισιτήριο για τις 32 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.
Στο δρόμο για το Κατάρ βρίσκεται η Βίκυ Αρβανίτη με την Πένυ Καραγκούνη και τον Ομοσπονδιακό προπονητή Τίε Σαντάνα, προκειμένου η Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ να λάβει μέρος στο τουρνουά τεσσάρων αστεριών της F.I.V.B. στο πλαίσιο του World Tour.
Αλλάζουν μέρα με τη μέρα τα δεδομένα σχετικά με την διαδικασία πρόκρισης των ομάδων ανδρών και γυναικών στο μπιτς βόλεϊ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Για πρώτη φορά φτάσαμε στο τέλος του τελευταίου έτους και κανείς δεν γνωρίζει που και πότε θα γίνουν τα τουρνουά που θα κρίνουν την Ολυμπιακή πρόκριση τόσο μέσω του Κοντινένταλ Καπ όσο και μέσα από τα τουρνουά στο καλεντάρι του 2021.
Ένα εκπληκτικό βίντεο δημιούργησε η FIVB με πρωταγωνιστές τους Νορβηγούς πρωταθλητές Άντερς Μολ/Κρίστιαν Σόρουμ.
Η παγκόσμια ομοσπονδία (F.I.V.B.) ανακοίνωσε το νέο καλεντάρι των διοργανώσεων μπιτς βόλεϊ για τη φετινή αγωνιστική περίοδο που θα ξεκινήσει στις αρχές Οκτωβρίου, χωρίς όμως να περιλαμβάνει το μονάστερο στην Ίο.
Στον δεύτερο γύρο των προκριματικών ολοκληρώθηκε η πορεία της Βίκυς Αρβανίτης και της Πένυς Καραγκούνη στα τελικά του World Tour Finals στο Φόρο Ιτάλικο της Ρώμης.
Με νίκη ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στα τελικά του World Tour στη Ρώμη οι Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη.
Πλησιάζει η ημέρα που θα πετάξουμε για Ρώμη. Το project ‘Cosmos’ της Beach Arena που δημιουργεί μπιτσβολεϊμπολικές εμπειρίες εντός και εκτός Ελλάδας-
Η Βίκυ Αρβανίτη και η Πένυ Καραγκούνη δεν κατάφεραν να προκριθούν στις 24 καλύτερες ομάδες του τετράστερου τουρνουά στη Μόσχα και αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση με την 25η θέση.
Συγκροτήθηκαν πριν από λίγο οι όμιλοι του τετράστερου τουρνουά του παγκοσμίου σιρκουί μπιτς βόλεϊ που γίνεται στη Μόσχα και η ομάδα των Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη έπεσαν στον Η όμιλο.
Την θέση τους στο κυρίως ταμπλό του τετράστερου τουρνουά στη Μόσχα εξασφάλισαν Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη. 
Παρά την μεγάλη τους προσπάθεια, Δήμητρα Μαναβή και Κωνσταντίνα Τσοπούλου ηττήθηκαν στον δεύτερο γύρο των προκριματικών του τετράστερου τουρνουά στη Μόσχα και έχασαν την ευκαιρία να προκριθούν στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης.
Το πρώτο βήμα για να πετύχουν το μεγάλο στόχο της πρόκρισης στο κυρίως ταμπλό του τετράστερου τουρνουά του παγκοσμίου σιρκουί που γίνεται στη Μόσχα έκαναν η Δήμητρα Μαναβή και η Κωνσταντίνα Τσοπούλου.
Μια ξεχωριστή σελίδα στην ιστορία της παγκόσμιας ομοσπονδίας έγραψε σήμερα στο τουρνουά 4 αστέρων στο Εσπίνιο της Πορτογαλίας η Βίκυ Αρβανίτη. Η 34χρονη πρωταθλήτρια του Beach Volley έπαιξε το 176ο τουρνουά στην καριέρα της, αριθμός που σύμφωνα με την Παγκόσμια ομοσπονδία αποτελεί ρεκόρ για γυναίκα αθλήτρια στην άμμο.
Σελίδα 1 από 12