1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Μάλαγα της Ισπανίας από 19 έως 24 Σεπτεμβρίου θα λάβει μέρος το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.
Στην τελική ευθεία έχει μπει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ 2023 και επόμενος σταθμός είναι τα Καμένα Βούρλα. Στην πόλη του νομού Φθιώτιδας θα διεξαχθεί το τριήμερο 21-23 Ιουλίου το τουρνουά Kamena Vourla Open, που αποτελεί μια συνδιοργάνωση του Δήμου Καμένων Βούρλων, του STAR Κεντρικής Ελλάδας, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας και της North Area Beach Volley Circuit.
Λίγο πριν το πρώτο σερβίς στους αγώνες του κυρίως ταμπλό του ATHENS GOLDEN CUP, η πλατεία Συντάγματος φιλοξένησε τους πρώτους τελικούς του τετραημέρου, που έχουν και ιστορική σημασία.
Oλοκληρώθηκε με επιτυχία το μεγάλο καλοκαιρινό τριήμερο τουρνουά μπιτς βόλεϊ της ΕΣΠΕΔΑ. Ο επίλογος για το φετινό Juniors Regional γράφτηκε με τους αγώνες Κοριτσιών Κ17 και Κ19 που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον τις δύο τελευταίες μέρες.
Μετά την ολοκλήρωση της κατηγορίας Αγοριών Κ17, το θέαμα του τουρνουά Juniors Regional της ΕΣΠΕΔΑ, συνεχίστηκε με τις μονομαχίες των Αγοριών Κ19. Και εδώ οι νεαροί ταλαντούχοι παίκτες που βρέθηκαν στο γήπεδα beach volley της Αγ. Βαρβάρας την Τρίτη (4/7) και την Τετάρτη 5/7, πάλεψαν με πάθος και πείσμα για κάθε πόντο και σετ που θα τους έδινε την πολυπόθητη νίκη.
Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα του τουρνουά μπιτς βόλεϊ Juniors Regional για Αγόρια και Κορίτσια που διοργανώνει κάθε χρόνο η ΕΣΠΕΔΑ.
Το πρώτο τουρνουά beach volley στο πανέμορφο νησί της Κέας είναι γεγονός, με την οργανωτική επιτροπή να ανακοινώνει το KEA BEACH VOLLEY CUP, το οποίο γίνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Κέας και υπό της αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.
Ξεκινάει αύριο Τρίτη 4/7 και ολοκληρώνεται την Πέμπτη 6/7, το μεγάλο τριήμερο τουρνουά μπιτς βολεϊ της ΕΣΠΕΔΑ, Regional Junior για Αγόρια και Κορίτσια Κ17 και Κ19, στα γήπεδα της Αγίας Βαρβάρας. Το τουρνουά γίνεται σε συνεργασία της ΕΣΠΕΔΑ με την Δήμο Αγ. Βαρβάρας και την Άρτεμις Κορυδαλλού που διαθέτει τις εγκαταστάσεις.
Δεύτερη κούπα στην Ουγγαρία γιατον Γιάννη Αθανασόπουλο. Ο ‘Έλληνας προπονητής οδήγησε ην Βασας στην κατάκτηση του Κυπέλλου, καθώς σον τελικό επικράτησε μετά από μονομαχία θρίλερ της Μπεκεσάμπα με 3-2 (23-25, 25-14, 22-25, 25-19, 17-15).
Δεύτερη πράξη στον ελληνικό εμφύλιο του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).
Στη Λευκάδα, και ειδικότερα στην Παραλία Κάθισμα, θα χτυπά η καρδιά του μπιτς βόλεϊ, το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου, όπου η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ), διοργανώνει το «Lefkada Beach Volley Event (#LefkadaBV)», ένα πολύπλευρο αθλητικό γεγονός ενταγμένο στο επίσημο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #BeActive.
Τουρνουά μπιτς με την ονομασία «Οpen beach volley B.LX.» διοργανώνεται το διήμερο 9-10 Αυγούστου στην Πλαζ της Πάτρας, κάτω από την αιγίδα της ΕΟΠΕ,της ΕΣΠΕΠ και της Περιφέρειας.
Παρουσία του αμερικανού πρέσβη στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνη ολοκληρώθηκε την Κυριακή (31/7) στη Ναύπακτο το τουρνουά μπιτς βόλεϊ μικτών ομάδων “AHEPA CUP 2022” Beach Volleyball tournament.
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο τριεθνές τουρνουά Beach Volley - Greek Open Patras 2020 που συνδιοργάνωσε η περιφέρεια δυτικής Ελλάδος και το Patras beach House στο στάδιο της Παναχαϊκής. 
Το Patras Beach House σε συνεργασια με την Περιφερεια Δυτικης Ελλαδος και την Ελληνικη Ομοσπονδια Πετοσφαιρισης παρουσιάζει την αναγνωρισμένη διοργάνωση Greek Open Patras 2020 που θα γίνει στις 21-23/8 στις εγκαταστασεις του, με χρηματικά...
Το πάθος και οι γνώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή Tie Santana ενθουσίασαν όλους όσοι παρακολούθησαν το 1ο Power Beach Volley.
Με τη συμμετοχή 29 ομάδων έγινε και εφέτος στη Ναύπακτο το τουρνουά μπιτς βόλεϊ AHEPA Cup 2020. Μετά από 43 αγώνες οι 58 συμμετέχοντας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους προσφέροντας υψηλού επιπέδου θέαμα αλλά και έντονο ανταγωνισμό. 
Το volleynews.gr και το Bread Factory είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την διοργάνωση τουρνουά beach volley στις εγκαταστάσεις του Anima Club στην Ανάβυσσο το σαββατοκύριακο 25-26 Ιουλίου 2020 με έπαθλα 1.500 Ευρώ.
Όταν έλεγε ο Λευτέρης Αυγενάκης πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο βόλεϊ και στο μπιτς βόλεϊ κάποιοι δεν τον πίστευαν μέχρι που κατάφερε να τους διαψεύσει στο γήπεδο.
Από τον Οκτώβριο του 2010 οπότε και άνοιξε το volleynews.gr έχουμε γράψει κατ΄επανάληψη για το μεγάλο κενό που έχουν οι αθλητικοί σύλλογοι έναντι του beach volley. Το άθλημα με τη μεγαλύτερη δυναμική τους θερινούς μήνες, το άθλημα που μπορεί να παιχτεί ακόμα και μέσα από τα αυστηρά πρωτόκολλα προφύλαξης από τον covid-19, το άθλημα που μπορεί να προβάλλει και να προβληθεί μέσα από τις ομορφιές του τόπου μας και παράλληλα να βοηθήσει τα μικρούς και μεγάλους που αγαπούν το βόλεϊ επτέλους παίρνει και επίσημα τη θέση που δικαιωματικά πρέπει να κατέχει μεταξύ των τμημάτων ενός δημοφιλούς συλλόγου όπως είναι ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Ο Θανάσης Ρέρρας με την ιδιότητα του μέλους της Επιτροπής μπιτς βόλεϊ της Eυρωπαϊκής Συνομοσπονδίας (C.E.V.) ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του volleynews.gr για το μπιτς βόλεϊ και αποκάλυψε τα πλάνα και τις σκέψεις της C.E.V. για το άθλημα της άμμου αλλά και τις διεθνείς διοργανώσεις στην εποχή μετά το lock down στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης:
To τουρνουά ALOHA BEAUTY Βeach volley tour συνδιοργανώνουν η Triantafyllidis Beach Arena και το ινστιτούτο αισθητικής της Ελένης Παπαδημητρίου ALOHA BEAUTY. Θα γίνει το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 1 Μαρτίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΤRIANTAFYLLIDIS Beach Arena στον Γέρακα (Λεωφόρος Σπάτων 42).
Το GATORADE Βeach volley tour θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΤRIANTAFYLLIDIS Beach Arena στον Γέρακα (Λεωφόρος Σπάτων 42).
Κυριακή 2 Φλεβάρη 2020. Ο καιρός δεν θα μπορούσε να είναι πιο καλοκαιρινός στην καρδιά του χειμώνα.
Σελίδα 1 από 21