1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Στη Μαγιόρκα βρίσκονται από την αρχή της εβδομάδας οι πρωταθλήτριες Ελλάδας Διονυσία Μάτιου, Λίζα Τριανταφυλλίδη για να αγωνιστούν στο παγκόσμιο τουρνουά κατηγορίας Futures.
Το μπιτς βόλεϊ είχε την τιμητική του στην γιορτή αθλητικών βραβεύσεων που πραγματοποίησε ο Δήμος Θεσσαλονίκης.
Kαταγγελία ξέσπασμα από την Βίκυ Αρβανίτη, η οποία με μια μακροσκελή ανάρτηση της στον λογαριασμό της στο f/b, καταφέρεται κατά του δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη.
Tην 6η θέση στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες στο Ηράκλειο Κρήτης κατέλαβαν οι πρωταθλητές Ελλάδας Σταύρος Ντάλλας και Δημήτρης Χατζηνικολάου, ενώ ο Ιάσων Κανέλλος με τον Γιώργο Τερζόγλου ολοκλήρωσαν και αυτοί τις υποχρεώσεις τους με την κατάληψη της 8ης θέσης.
Την 4η θέση στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες κατέκτησαν οι Διονυσία Μάτιου, Λίζα Τριανταφυλλίδη. Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες βρέθηκαν ένα βήμα πριν το βάθρο, ωστόσο στον μικρό τελικό της διοργάνωσης στις εγκαταστάσεις του Καρτερού, γνώρισαν την ήττα με 2-0 (21-10, 21-17) σετ από τις Γαλλίδες Βιεϊρά, Σαμερό.
Ο Σταύρος Ντάλλας με τον Δημήτρη Χατζηνικολάου ήταν οι νικητές του ελληνικού... εμφυλίου στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες.
Για το χάλκινο μετάλλιο στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες θα αγωνιστούν το πρωί του Σαββάτου η Διονυσία Μάτιου και η Λίζα Τριανταφυλλίδη.
Με απολογισμό δύο νίκες και δύο ήττες ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ22 που διεξάγεται στη Ρουμανία ο Παναγιώτης Σεμιτέκολος και ο Ιωσήφ Παπαδόσηφος.
Στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας βρίσκεται από χθες, Δευτέρα 24/7, η ομάδα Παναγιώτης Σεμιτέκολος, Ιωσήφ Παπαδόσηφος για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ22. Η διοργάνωση ξεκίνησε σήμερα 25/7 και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 29/7. Αρχηγός αποστολής είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής Στάθης Χανδρινός.
Tην ήττα στις λεπτομέρειες από την Ελβετία στον 2ο γύρο των προκριματικών γνώρισε η Διονυσία Μάτιου με την Λίζα Τριανταφυλλίδη στο παγκόσμιο τουρνουά Futures στο Ελσίνκι.
Μία νίκη μακριά από την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό του παγκοσμίου τουρνουά Futures στο Ελσίνκι βρίσκεται η Διονυσία Μάτιου και η Λίζα Τριανταφυλλίδη.
Την πρώτη τους εμπειρία ως δίδυμο σε παγκόσμιο τουρνουά εκτός Ελλάδας θα έχουν οι Διονυσία Μάτιου, Λίζα Τριανταφυλλίδη.
Στις 9 το πρωί της Πέμπτης 25 Μαΐου θα ξεκινήσει η πορεία των ανδρικών Εθνικών μας ομάδων στο CEV Beach Volley Nations Cup στις εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center κόντρα στο Γιβραλτάρ. Στις 16.30 το πρώτο σερβίς για τις Εθνικές ομάδες γυναικών κόντρα στην Ισπανία.
Δεύτερη κούπα στην Ουγγαρία γιατον Γιάννη Αθανασόπουλο. Ο ‘Έλληνας προπονητής οδήγησε ην Βασας στην κατάκτηση του Κυπέλλου, καθώς σον τελικό επικράτησε μετά από μονομαχία θρίλερ της Μπεκεσάμπα με 3-2 (23-25, 25-14, 22-25, 25-19, 17-15).
Δεύτερη πράξη στον ελληνικό εμφύλιο του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).
Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2022 Δήμητρα Μαναβή και Μυρτώ Καλαμαρίδου ετοιμάζονται να συμμετάσχουν στο τελευταίο τουρνουά Futures της χρονιάς.
Στη κορυφή της Ευρώπης στην ηλικία κάτω των 18 ετών ανέβηκαν οι Λετονοί Φόκεροτς, Άουζινς.
Για τις θέσεις κατάταξεις 9-13 θα αγωνιστούν τη Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου οι Δημήτρης Καλιόζης, Γιάννης Καρδούλιας και για τις θέσεις 17-21 οι Κυριάκος Κεσκίνης, Ανδρέας Κοντοστάθης και οι Κωνσταντίνος Βένιος, Αντώνης Καρύκας.
Για τη πρώτη τους εμπειρία από Ευρωπαϊκή διοργάνωση στο μπιτς βόλεϊ μίλησαν στο volleyball.gr οι Κυριάκος Κεσκίνης και Ανδρέας Κοντοστάθης.
Στις 24 καλύτερες ομάδες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ Κ18 που διεξάγεται στο Sportcamp στο Λουτράκι προκρίθηκαν πέντε Εθνικές μας ομάδες και η έκτη θα αγωνιστεί για τις θέσεις κατάταξεις 25-29.
Τη πρώτη τους νίκη σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση πανηγύρισαν στην άμμο του Sportcamp στο Λουτράκι οι Αθηναίες Κατερίνα Κατέρη και Αγγελική Κοντακιώτη.
Με το δεξί ξεκίνησαν τη πορεία τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ18 που διεξάγεται στο Sportcamp στο Λουτράκι οι Δωδεκανήσιοι Δημήτρης Καλιόζης και Γιάννης Καρδούλιας.
Με τους αγώνες του κυρίως ταμπλό γυναικών ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης 1η Σεπτεμβρίου το Ευρωπαϊκό πρωταθλημα μπιτς βόλεϊ Κ18 στο Sportcamp στο Λουτράκι.
Ολοκληρώθηκαν οι προκριματικοί αγώνες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ Κ18 στο Sportcamp στο Λουτράκι και πραγματοποιήθηκε η τεχνική σύσκεψη, απ'όπου προέκυψαν οι όμιλοι και οι αντίπαλοι των Ελληνικών ομάδων αγοριών στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης, οι αγώνες του οποίου θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου το πρωί.
Σελίδα 1 από 34