1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
25-02-2014 18:40

Στο «Καράβι» του Σχοινιά το Continental Cup

Στο «Καράβι» του Σχοινιά θα διεξαχθεί το τουρνουά Continental Cup του Beach Volley. Συγκεκριμένα, όπως αποφάσισε η Ευρωπαϊκή συνομοσπονδία σε πρόσφατη συνδιάσκεψη της (παρουσία και του προέδρου της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομμάτη), οι αγώνες θα λάβουν χώρα το διήμερο 21 και 22 Ιουνίου 2014.

Η διοργάνωση του Continental Cup, εντάσσεται στην διαδικασία πρόκρισης για την Ολυμπιάδα του Ρίο που θα διαρκέσει μέχρι τον Ιούλιο 2016 και μετέχουν χώρες με 2 ομάδες σε Άνδρες και Γυναίκες. Στην διοργάνωση θα λάβουν μέρος με 4 ή 5 ομάδες (η ακριβής σύνθεση των Ομίλων θα ανακοινωθεί από την CEV τις επόμενες ημέρες).


Η διοργάνωση του Continental Cup διεξάγεται για 2η φορά στην χώρα μας. Είχε προηγηθεί η διοργάνωση που είχε διεξαχθεί στις 16, 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2010, στο νησί της Ρόδου, με την συμμετοχή της Κύπρου, της Εσθονίας και της Ρουμανίας. 

Στη διοργάνωση αυτή, οι ελληνικές γυναικείες ομάδες κατέλαβαν την 1η θέση, επικρατώντας της Εσθονίας με 3-1 νίκες, ενώ στην κατηγορία των ανδρών, οι Ελληνικές ομάδες κατέλαβαν την 2η θέση, χάνοντας από την Εσθονία με 3-0 νίκες,

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.