1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-05-2014 23:30

Εκτός Ολυμπιάδας Νέων οι Νεάνιδες

Οι νεάνιδες του beach volley δεν κατάφεραν να συνεχίσουν την προσπάθεια τους για πρόκριση στην Ολυμπιάδα Νέων της Κίνας.

Οι Λευκορωσίδες Σαλαγιεούσκαγια/Σιακρέταβα επικράτησαν με 2-0 (21-14, 21-13) των Μαναβή/Παρισάκη, με την Εθνική ομάδα Νεανίδων του Μπιτς Βόλεϊ να αποχαιρετά το όνειρο της πρόκρισης στην Ολυμπιάδα Νέων της Κίνας.

Η Ελληνική ομάδα μετά τις δύο ήττες που γνώρισε το πρωί στον 3ο όμιλο δεν τα κατάφερε και στον τρίτο αγώνα της ημέρας καταλαμβάνοντας έτσι την 13η θέση στον Ευρωπαϊκό Τελικό Μπιτς Βόλεϊ (CEV Youth Beach Volleyball Continental Cup Final), που διεξάγεται στην Αττάλεια της Τουρκίας.

15 σχόλια

  • Comment Link Athlitis Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014 19:44 posted by Athlitis

    Είναι να γελάς τελικά. Δισέλιδο απο τους κολλητούς του μπαμπά για την "πριγκίπισσα της άμμου" οπως έγραφαν τότε,και μετά η απόλυτη ξεφτίλα!! Προώθηση της Μαναβή με συνοπτικές διαδικασίες( η οποία παίζει beach volley 6 χρόνια και..ακοοόμα να χαμπαριάσει!!!)κι άλλη ξεφτίλα!! ΕΛΕΟΣ σας σιχαθήκαμε πιά!

  • Comment Link Tonyvolley3 Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014 19:30 posted by Tonyvolley3

    Σωστά milisjkovic7!!! Οπως επέλεξαν την Καραγκούνη(διεθνής εξευτελισμός) έτσι ακριβώς επέλεξαν και τίς Μαναβή Παρισάκη( 2ος διεθνής εξευτελισμός!) ασχετοί αλλά... επιτήδειοι στα μαγειρέματα προπονητές και γονείς...

  • Comment Link Miljkovic7 Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014 14:09 posted by Miljkovic7

    Αστείοι άνθρωποι διαχειρίζονται το ελληνικό βόλει, τουρνουά της πλάκας γίνονται όλη τη χρονιά και για την εθνική επιλέγουν όσες θέλουν, η Καραγκούνη επιλέχτηκε πριν αρχίσει να παίζει μπιτς βόλει!
    Πληρώνουν τα σωματεία για τα πάντα και διοκείται το βόλει από άσχετους...

  • Comment Link Kostantinos Τρίτη, 20 Μαΐου 2014 21:41 posted by Kostantinos

    Κάποια απάντηση κύριοι και κυρίες της ΕΟΠΕ;;;;;;
    ανοίξετε τα φανταχτερά φτερά σας και το παίζετε ΠΑΓΩΝΙΆ;;;;;
    και μη μας πείτε ότι δε διαβάζετε τα σχόλια!!!!!!

  • Comment Link Mantas  Andreas Τρίτη, 20 Μαΐου 2014 00:02 posted by Mantas Andreas

    To θεμα ειναι οτι στο ελλαδισταν του 2014 δεν υπαρχει ουτε διαδικασια επιλογης ουτε συστημα προετοιμασιας εθνικων ομαδων οχι μονο στις ηλικιες αναπτυξης αλλα γενικοτερα. Το αθλημα υπηρετειται απο παρατρεχαμενους προπονητες που βαφτιζουν εθνικες ομαδες οποιον τους καπνισει!!Σε αλλο αρθρο σχετικο με την επιστροφη της Τσιαρτσιανη μαλιστα αναφερει οτι η επιλογη της Καραγκουνη θεωρειται πετυχημενη! Τι να πει κανεις? Απο τα παμπολλα τουρνουα που ελαβε μερος ζητημα να σημειωσε νικες μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου Και μιλαμε για εξοδα τρελλα. Νικη και δεκαχιλιαρο δηλαδη! Να τους χαιρομαστε....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.