1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-06-2014 16:07

Το όνειρο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ακαπούλκο για Βούλη, Μαρία

Mε αφορμή την συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κορασίδων (15-20 Ιουλίου στο Ακαπούλκο του Μεξικού) τα μέλη της Εθνικής Ομάδας Κ17 Βούλη Κουρτίδου και Μαρία Κλέπκου, μαζί με τον προπονητή τους Ηλία Ζωλασταθιάδη παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου. Οι δύο νεαρές αθλήτριες από τη Θεσσαλονίκη προκρίθηκαν στο κεντρικό ταμπλό της διοργάνωσης, μέσω του Ευρωπαϊκού προκριματικού τουρνουά που έγινε πριν από δύο εβδομάδες στο Ματοζίνιος της Πορτογαλίας.
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους στηρίζουν την προσπάθειά μας, τους… μεγάλους μας χορηγούς, που είναι οι γονείς των παιδιών και την εταιρία ELIN που είναι ο βασικός υποστηρικτής μας. Επίσης ευχαριστούμε την ΕΟΠΕ, που μας συμπαρίσταται στο μέτρο των δυνατοτήτων της και κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια εδώ και δύο χρόνια στο αναπτυξιακό κομμάτι του Beach Volley, καθώς και τον σύλλογό μας ΑΣΚ Λαγκαδά, που είναι το δεύτερο σπίτι μας», είπε ο Ηλίας Ζωλοσταθιάδης και συμπλήρωσε:

«Ένα από τα προβλήματα που έχουμε σε αυτές τις μεγάλες διοργανώσεις είναι η διαφορά εμπειριών από τις άλλες ομάδες, αφού υπάρχουν αθλήτριες που είναι δύο χρόνια μεγαλύτερες. Ομως, πρέπει να τονίσω ότι τα κορίτσια έχουν φιλοδοξίες και είναι πολύ αφοσιωμένα σε αυτό που κάνουν, γι’ αυτό κατάφεραν να φτάσουν μέχρι εδώ. Αυτό με κάνει να αισιοδοξώ ότι στο μέλλον θα δώσουν πολλά στο ελληνικό Beach Volley».

Από την πλευρά της, η Βούλη Κουρτίδου δήλωσε: «Για μας αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι μια πρόκληση και θέλουμε να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Εχουμε την συμπαράσταση των γονέων μας και των προπονητών μας, τους οποίους ευχαριστούμε».

και η Μαρία Κλέπκου συμπλήρωσε: «Θέλω κι εγώ να ευχαριστήσω όσους μας βοηθούν και ειδικά τους προπονητές μας Ηλία Ζωλασταθιάδη και Βιβή Βλάχου. Θα πάμε στο Μεξικό για να αγωνιστούμε χωρίς άγχος και ελπίζουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Η προετοιμασία των δύο αθλητριών συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις στη Μίκρα, ενώ το περασμένο Σαββατοκύριακο συμμετείχαν στο πρώτο τουρνουά του North Area Circuit, όπου κατέλαβαν την πέμπτη θέση. Η «πρόβα τζενεράλε» πριν την αναχώρηση για το Μεξικό, θα είναι η συμμετοχή τους στο πρώτο τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Masters, στην Καρδία της Θεσσαλονίκης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.