1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-07-2014 19:21

Η Πάτρα στο επίκεντρο

Το σαββατοκύριακο 19-20 Ιουλίου στο αθλητικό κέντρο Νίκης Προαστείου (Θησέα Beach Volley) πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία διαδοχικά οι Τελικές φάσεις των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Beach Volley Juniors 2014 open U19 το οποίο διοργάνωσε η ΕΟΠΕ σε συνεργασία με τον Θησέα Πατρών.

Για τις επόμενες εβδομάδες οι μελλοντικοί αστέρες της άμμου θα δώσουν τις δικές του μάχες στην πρωτεύουσα της Αχαΐας στο αθλητικό κέντρο Νίκης Προαστείου(Θησέα Beach Volley)

Στις 25-27 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ο Τελικός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων – Κορασίδων U16, ενώ το επόμενο σαββατοκύριακο (1-3 Αυγούστου) τη σκυτάλη θα πάρει ο Τελικός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων – Νεανίδων U19.

Η αυλαία στην Πάτρα θα κλείσει με τον Τελικό της κατηγορίας Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών U22 που θα πραγματοποιηθεί στις 8-10 Αυγούστου και αναμένεται να δώσουν το παρόν πολλοί αθλητές.

2 σχόλια

  • Comment Link Σταθ.Ν Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014 08:42 posted by Σταθ.Ν

    Επικινδυνα γηπεδα και καποιος πρεπει να κανει κατι πριν εχουμε σοβαρους τραυματισμους αθλητων στα τελικα.Ελπιζω εκει στην ομοσπονδια να δουνε σοβαρα αυτο το θεμα γιατι δεν μπορουνε να παιζουνε με την σωματικη ακεραιοτητα των παιδιων.

  • Comment Link πατρινος Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014 22:03 posted by πατρινος

    έτσι μπράβο βάλατε μια σωστή φωτο, να φανεί το βουνό.Για τις επόμενες εβδομάδες οι μελλοντικοί αστέρες του τσιμέντου θα δώσουν τις δικές του μάχες στην πρωτεύουσα της Αχαΐας στο αθλητικό κέντρο της Νίκης Προαστείου. λεω τσιμεντου γιατι φαινεται το τσιμεντο απο τη μικρη ποσοτητα αμμου που εχει........

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.