1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-07-2014 20:41

Αγγελοπούλου, Χρήστου: «Βγήκε ο ήλιος και κερδίσαμε»

Με το χαμόγελο στα χείλη εμφανίστηκαν η Μαριότα Αγγελοπούλου και η Εύη Χρήστου μετά την κατάκτηση του τρίτου χρυσού μεταλλίου. Βέβαια δεν ήταν μόνο η πρώτη θέση που τους χαροποίησε, αλλά και ο τρόπος που την πήραν. Η βροχή δεν ήταν σύμμαχος αλλά... τέλος καλό όλα καλά.

«Ευτυχώς που βγήκε ο ήλιος και κερδίσαμε. Είχα εκνευρισμό και καθόλου υπομονή όσο έβρεχε», είπε αρχικά η Μαριότα Αγγελοπούλου για να συμπληρώσει η Εύη Χρήστου «Μπήκαμε στον αγώνα και είχαμε να αντιμετωπίσουμε απρόλεπτες συνθήκες. Χάσαμε το πρώτο σετ και στη συνέχεια συγκεντρωθήκαμε στον στόχο μας. Ή μία συμπλήρωνε την άλλη και με σωτή τακτική βγήκαμε από τη δύσκολη θέση». 

Οταν όμως ρωτήθηκαν, που αφιερώνουν το χρυσό μετάλλιο ζήτησαν λίγο χρόνο να το σκεφτούν, αφού είχαν... εξαντλήσει όλους τους αγαπημένους τους. Μετά από λίγο αποφάσισαν να το αφιερώσουν η μία στην άλλη καθώς ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για αυτές. Βεβαίως, η Εύη Χρήστου δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τα ανιψάκια της, Μαρκετίνα και Φώτη και στους γονείς της, ενώ η Μαριότα... ζήλεψε και το αφιέρωσε στις φίλες και τους γονείς της.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.