1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-07-2014 13:35

Η Αργολίδα διοργανώνει για 4η χρονιά τουρνούα μπιτς βόλεϊ

Για 4η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται Beach Volley Tournament στην Αργολίδα (Μαρίνα Νέας Κίου) το Σάββατο 2/8 και την Κυριακή 3/8.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε κατηγορίες ανδρών-γυναικών-μικτό.Το Σάββατο 2/8, θα γίνει η κατηγορία αντρών, και την Κυριακή 3/8 η κατηγορία γυναικών και μεικτό .

Η τεχνική σύσκεψη για άνδρες Σάββατο στις 12.00π.μ. για γυναίκες Κυριακή 10.00π.μ και μεικτό στις 13.30μ.μ. 

Δηλώσεις συμμετοχής υπεύθυνο της διοργάνωσης με mail :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..και τηλεφωνικά –sms στο 6974495560.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αγωνιστικά t-shirts.Οι νικήτριες ομάδες θα μοιραστούν δώρα από τους χορηγούς της διοργάνωσης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.