1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-07-2014 18:57

O Καφές νίκησε τον αδερφό του και τον Βάλλα

Τελικός με ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον στο Lipton Ice Tea Summer Series στο τουρνουα του SABBIA, στον Μαρμαρά της Χαλκιδικής το Σάββατο 26 Ιουλίου.
   

Στον τελικό αγωνίστηκαν αντίπαλοι οι γνωστοί διεθνείς ποδοσφαιριστές Παντελής Καφές (πρωταθλητής Ευρώπης στο Euro 2004) και Σπύρος Βάλλας, που και οι δύο είναι φανατικοί του Beach Volley.

Την νίκη πήρε με 2-1 σετ ο Παντελής Καφές με συμπαίκτη τον Νίκο Θεοχάρη, απέναντι στην ομάδα του αδελφού του Δημήτρη Καφέ που ηταν ο συμπαίκτης του Σπυρου Βάλλα.   

Το τουρνουά ολοκληρώθηκε σε πολυ όμορφο κλίμα με τους συγγενείς των αθλητων  να ποζάρουν μαζί τους στην αναμνηστική φωτογραφία, ενώ όλοι μοιράστηκαν πλούσια δώρα από τον χορηγό Lipton Ice Tea.

Η σειρά των ερασιτεχνικών τουρνουά Lipton Ice Tea περιλαμβάνει κάθε εβδομάδα πολλά τουρνουά σε δημοφιλή Beach Bar σε όλη την Ελλάδα, για όσους αγαπούν το άθλημα και θέλουν να διασκεδάσουν.  

kafes-vallas2

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.