1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-07-2014 20:32

Διακοπές με μπιτς βόλεϊ στην Ναύπακτο

Το τουρνουά μικτών ομάδων AHEPA CUP κορυφώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 28 Ιουλίου, με την διεξαγωγή των τελικών. Η Ομόνοια Ναυπάκτου συνεχίζει τις καλοκαιρινές αθλητικές δραστηριότητες στην άμμο με τα τουρνουά beach volley ανδρών γυναικών.
Συγκεκριμένα την Τετάρτη 30 Ιουλίου μπαίνουν στη μάχη οι "ερασιτέχνες" φίλοι του beach volley, δηλαδή ομάδες ανδρών και γυναικών που δεν παίζουν βόλλευ σάλας σε κάποια ομάδα. Οι καλύτερες από αυτές τις ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν στο τελικό ταμπλό των 16 ομάδων σε άνδρες και γυναίκες. 
 
Στο τελικό ταμπλό αναμένονται δράση, σασπένς και υψηλό επίπεδο, αντάξιο των προηγουμένων διοργανώσεων της Ομόνοιας (http://vimeo.com/77581127). 
Τα τουρνουά ανδρών και γυναικών θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 3 Αυγούστου με τους τελικούς.
 
Δήλωσε συμμετοχή και δώσε πάσα στη διασκέδαση με το πιο fun άθλημα του καλοκαιριού, το beach volley.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο 6972090641 (Ντίνος). Εναλλακτικά κατέβασε την αίτηση  https://docs.google.com/file/d/0BzW7ohc_x5jucGFjcUtCcW9BWUU/edit
και στείλε την ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και την Τρίτη 29 Ιουλίου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.