1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-08-2014 18:15

«Κάθε μετάλλιο αποτελεί επιτυχία»

Οι «χάλκινες» στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Ιωάννα Παρισάκη και Δήμητρα Μαναβή μίλησαν για την μεγάλη τους αυτή επιτυχία. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

«Στο ξεκίνημα του αγώνα ήμασταν λίγο απογοητευμένες, μετά την ήττα που είχε προηγηθεί, αλλά το ξεπεράσαμε και φτάσαμε στη νίκη. Κάθε μετάλλιο αποτελεί επιτυχία και είμαστε χαρούμενες που βγήκαμε 3ες. Ήταν σημαντικό το ότι παίζαμε εντός έδρας, μπροστά στις οικογένειές μας, τους φίλους μας και όλους τους ανθρώπους που μας στηρίζουν και μας βοηθούν. Το χειροκρότημά τους ήταν μεγάλη υπόθεση για μας. Επόμενος στόχος είναι να έχουμε μια καλή παρουσία στις επόμενες διοργανώσεις που είναι στο πρόγραμμα».

Από τη πλευρά της η Ιωάννα Παρισάκη τόνισε: «Ο αρχικός στόχος μας ήταν να πάρουμε το χρυσό μετάλλιο, αλλά δεν κάναμε καθόλου καλό παιχνίδι στον ημιτελικό. Ακόμα και η 3η θέση, όμως, είναι μεγάλη επιτυχία. Η φετινή διοργάνωση ήταν πολύ δυσκολότερη από την περσινή, οι ομάδες που είδαμε εδώ ήταν πολύ πιο δυνατές.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους προπονητές μας, κυρίους Παναγιώτη Μούτσιο, Βαγγέλη Σταθόπουλο και Νίκο Κρέτση, που μας βοήθησαν σ’ όλο το διάστημα της προετοιμασίας μας. Επίσης, οφείλουμε ένα ευχαριστώ στους γονείς μας, που είναι πάντοτε δίπλα μας, στους συγγενείς και φίλους μας που μας στηρίζουν, στην ΕΟΠΕ, καθώς και σε όσους φιλάθλους βρέθηκαν στο γήπεδο αυτές τις τρεις ημέρες και χειροκρότησαν τους Έλληνες αθλητές».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.