1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-08-2014 15:36

Με τη Lipton στο Πόρτο Ράφτη

H Beach Volley Academy σε συνεργασία με το Yolo Club στο Πόρτο Ράφτη διοργανώνουν ερασιτεχνικό τουρνουά beach volley το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Αυγούστου, ενταγμένο στη σειρά LIPTON ICE TEA SUMMER SERIES 2014.
Το Σάββατο 30/8 θα διεξαχθεί τουρνουά ανδρών-γυναικών και την Κυριακή θα διεξαχθεί μικτό τουρνουά. Η τεχνική σύσκεψη των ανδρών θα λάβει μέρος στις 10.00 και των γυναικών στις 14.00.Η τεχνική σύσκεψη του μικτού θα γίνει την Κυριακή στις 10.00. Παράβολο συμμετοχής 10 ευρώ το άτομο ανά κατηγορία. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές τηλεφωνικά στο 6942404628 και με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Οι νικήτριες ομάδες θα μοιραστούν πλούσια δώρα από τον κεντρικο χορηγο LIPTON ICE TEA, αλλά και τους υποστηρικτές της Beach Volley Academy (Devilion, Wilson, Cryosauna, Demon, Contigo, Coffee and Things, Cartel, Oops, Λίμνη Βουλιαγμένης, Γύρο γύρω όλοι).

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα υπάρχουν πολλές ακόμη εκδηλώσεις και δραστηριότητες ενταγμένες στο "YOLO LIPTON ICE TEA WEEKEND", όπως Ζουμπα με την Σοφία Παθέκα, Sfera Live, Cocktail Bar και άλλα πολλά που θα εμπλουτίσουν το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.