1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-08-2014 12:23

Σαββατοκύριακο μεικτού και 3χ3 στο Γιαμπανάκι

Οι αναμετρήσεις μεικτών ομάδων έχουν την τιμητική τους το προσεχές Σαββατοκύριακο 30-31 Αυγουστου στο VARKIZA RESORT – Yabanaki Beach.


Tο Σαββάτο 30 Αυγούστου, oμάδες 2X2 έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο Mixed Open Beach Volley Tournament, το πρωτο αποκλειστικά μεικτό για φέτος στο Yabanaki Sports Club. Την Κυριακή 31 Αυγούστου, διοργανώνεται ένα πολύ ξεχωριστό τουρνουά 3Χ3, το "χωριάτικον" που δίνει την ευκαιρία σε ανάμεικτες ομάδες (είτε ανδρικές, είτε γυναικείες, είτε μεικτές), να αναμετρηθούν, προσφέροντας φάσεις μεγάλης διάρκειας!

Ολοι οι αγωνες θα γίνουν στην πανεμορφη εγκατάσταση της Βάρκιζας με 3 γήπεδα και αρτιες εγκαταστάσεις (όσοι δηλώσουν συμμετοχή, θα έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου στην πλαζ), και θα υπάρχουν ομορφα δωρα και εκπληξεις για τους συμμετέχοντες.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνον ερασιτέχνες (ανδρες η γυναίκες) από 13 ετων και πάνω και υπαρχει παράβολο συμμετοχής από €5 εως €7.50 ευρω. Για εγγραφές και πληροφορίες, στον υπεύθυνο του Yabanaki Sports Club Νικο Ανδριά, 6948.039774

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.