1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-09-2014 18:52

Ξεκινάει το φθινοπωρινό σιρκουί στο Υabanaki

Οι αναμετρήσεις και το κέφι στην άμμο συνεχίζονται και το φθινόπωρο με μια σειρά από τουρνουά που διοργανώνει το Yabanaki Sports Club στην ρομαντική παραλία της Βάρκιζας.

Μια σειρά φθινοπωρινών τουρνουά με  τίτλο "Varkiza Resort Autumn Tour" ξεκινάει το προσεχές Σαββατοκύριακο 13-14/9 και ολοκληρώνεται το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου με ένα μεγάλο πάρτυ όπου θα κληρωθούν και εντυπωσιακά δώρα (όπως ταξίδια και tablet) για όσους θα έχουν συμμετάσχει σε κάποιο από τα 8 διαφορετικά τουρνουά που θα πραγματοποιηθούν.

yabanaki-autumn copy


Αφετηρία για το Autumn Tour είναι το Σαββατο 13/9 με ανδρικό-γυναικείο τουρνουά ερασιτεχνών, ενώ την Κυριακή 14/9 επιστρέφει μετά από απαίτηση πολλών φιλων, το γνωστό σε όλους "Χωριάτικον 3x3" που δίνει την ευκαιρία σε ομάδες με οποιαδήποτε σύνθεση (ανδρικές, γυναικείες, η μεικτές) να αναμετρηθούν, προσφέροντας εντυπωσιακές φάσεις μεγάλης διάρκειας!

Ολες οι τεχνικές συσκέψεις θα πραγματοποιούνται στις 11.00 και οι αγωνες θα διεξάγονται σε 2 η 3 γηπεδα, ανάλογα με τον αριθμο των συμμετεχόντων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνον ερασιτέχνες (άνδρες ή γυναίκες) από 13 ετών και πάνω και υπάρχει παράβολο συμμετοχής €7.50 ευρώ ανά άτομο για ολα τα τουρνουα 2Χ2, και €5.00 ευρώ ανά άτομο για τα τουρνουα 3x3. Όσοι δηλώσουν συμμετοχή, θα έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου στην πλαζ.

Σε κάθε τουρνουα θα υπάρχουν πλούσια δώρα σε είδος, ενω στο τελος της σειράς (και μεταξυ του συνολου των συμετεχόντων), θα κληρωθούν τα ταξίδια (για δυο ατομα), αλλά και κάποια δωρα εκπληξη από το Public, την Wilson, το Lipton Ice Tea, το Varkiza Resort αλλά και άλλους χορηγούς των αγώνων.

Φθινόπωρο και Beach Volley λοιπόν, σε μια τοποθεσία και σε εναν συνδιασμο που συγκινεί τις αισθήσεις. Αποκλειστικά για ερασιτέχνες.

Για εγγραφές και πληροφορίες, στον υπεύθυνο του Yabanaki Sports Club Νίκο Ανδριά, τηλεφωνικά στο 6948.039774 και με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.