1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-09-2014 20:56

Καραφώτης, Φραγκολιάς, Μανίκας και πολλοί ακόμα στο τουρνουά της WIN Hellas

Σέρβις, καρφιά, άμυνες και πάνω απ'όλα πολύ κέφι ήταν τα συνθετικά του celebrity beach volley match που έγινε στις εγκαταστάσεις του Anima Club στην Ανάβυσσο για την υποστήριξη της W.I.N. Hellas στο έργο της για πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών.
Οι Κώστας Καραφώτης, Κώστας Γκρέκας, Κώστας Φραγκολιάς, Γιώργος Μανίκας, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Θοδωρής Πλεμμένος, Στέλιος Χανταμπάκης, Έλενα Βαζούρα, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Αννίτα Ναθαναήλ, Στέλλα Δημητρίου, Ορθούλα Παπαδάκου, Μάντα Παπαδάκου, Άντζελα Ευριπίδη, Ελένη Καγκάλου, Έφη Σφυρή, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να περάσουν ένα ηχηρό μήνυμα στηρίζοντας τον αγώνα ενάντια στην κακοποίηση των γυναικών.

Την παρουσίαση των αγώνων έκανε ο Πάρης Γκαγκαδέλης.

Στο πλευρό της WIN Hellas στάθηκαν μεγάλες εταιρείες όπως η SWAROVSKI που στηρίζει πάντα έμπρακτα το έργο της W.I.N. και ήταν ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης καθώς και επίσης: η Amstel Free, η νέα μπίρα με 0,0% αλκοόλ και η BodyAction.

Για την ιστορία, νικήτρια ήταν η ομάδα των Κ.Καραφώτη, Θ.Πλεμμένου, Μ.Παπαδάκου και Σ. Δημητρίου με προπονήτρια την Ελένη Οικονόμου.

Ο αγώνας έγινε με την ευκαιρία του τουρνουά Beach Volley που διοργανώθηκε στο Anima Club από τον Παύλο Μπελιγράτη και Γιώργο Κερκινέ και όλοι οι συμμετέχοντες έδειξαν την ικανοποίηση τους για το αποτέλεσμα και την επιτυχία του αγώνα.

Μετά τη λήξη του τουρνουά ο ιδιοκτήτης του Anima Club, Γρηγόρης Τζαβίδας έκανε απονομές σε όλους τους συμμετέχοντες.

Η W.I.N. HELLAS - Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών -είναι ένας Μη Κυβερνητικός Οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που δραστηριοποιείται στον τομέα της ενημέρωσης, πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών. Ο Οργανισμός ειδικεύεται στη Συμβουλευτική Ψυχο-κοινωνικής στήριξης. Στόχος του Οργανισμού είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για το φαινόμενο της έμφυλης βίας, καθώς και η ψυχο-κοινωνική στήριξη γυναικών που έχουν υποστεί ή υφίστανται κάθε μορφής βία στο οικογενειακό ή επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Project Manager: Σαμάνθα Αποστολοπούλου

Για Περισσότερες Φωτογραφίες: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152766390589427&type=1&l=e05e586be4

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.