1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-10-2014 15:57

Από την Κίνα στην Αργεντινή για Βίκυ, Μαρία

Η Βίκυ Αρβανίτη και η Μαρία Τσιαρτσιάνη ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στα τουρνουά στα οποία έλαβαν μέρος στην Ασία και πλέον στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο Όπεν του Παγκοσμίου που θα φιλοξενηθεί στην Αργεντινή, με στόχο ένα καλό πλασάρισμα.

Τουλάχιστον τούτο ανέφερε σε ανάρτηση που έκανε πριν από λίγη ώρα στην προσωπική σελίδα της στο Facebook η Βίκυ Αρβανίτη.

«Επιστροφή στη βάση μας μετά από μια επιτυχημένη εβδομάδα στην Κίνα όπου κατακτήσαμε την 4η θέση στο Open του Παγκοσμίου στην Ξιαμέν! Δώσαμε μια σειρά από πολύ δυνατά παιχνίδια τα οποία κρίθηκαν στην παράταση αλλά ήμασταν εμείς πιο αποφασιστικές και ψύχραιμες την κατάλληλη στιγμή ώστε να πάρουμε τη νίκη.

Ήταν ένα τουρνουά που εκτός από το καλό αποτέλεσμα κρατάμε και την καλή μας απόδοση όπου τη χρειαζόμασταν ώστε να αισθανθούμε ότι είμαστε σε καλό επίπεδο αγωνιστικά και βρίσκουμε σταδιακά τους ρυθμούς της "παλιάς" ομάδας!

Σε αυτά τα τελευταία τουρνουά του Παγκοσμίου έχουμε στόχο τη συγκομιδή πόντων ώστε να ξεκινήσουμε την επόμενη χρονιά που είναι και η Ολυμπιακή πρόκριση με όσο πιο ευνοικές συνθήκες βαθμολογικά.

Επόμενη διοργάνωση το Open του Παγκοσμίου στην Αργεντινή όπου και πάλι θέλουμε ένα καλό πλασάρισμα. Ευχαριστούμε που μας στηρίζατε και μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια του μπιτς βόλεϊ.

sentragoal.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.