1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-10-2014 13:00

Στον ...αέρα το 6ο ebook του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη και πρόλογος από Καραντάσιου, Σφυρή

Το 6ο βιβλίο με τίτλο "Beach Volley Training – ΣΕΡΒΙΣ" με τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, βρίσκεται στην paid εφαρμογή της apple "ibook store" με κόστος 2,49 €.



Το βιβλίο είναι αναρτημένο για εφαρμογές mac και ipad στο λινκ: 


https://itunes.apple.com/gr/book/beach-volley-training-serbis/id931623639


Στις ηλεκτρονικές του σελίδες βλέπουμε και συγκρίνουμε τον ερασιτέχνη με τον επαγγελματία αθλητή σε θέματα τεχνικής, τακτικής και ψυχολογίας.

Στην τεχνική αναλύουμε τα key points που χρησιμοποιεί ένας αθλητής για να κάνει Σέρβις καθώς και όλα τα είδη του Σέρβις. Στην τακτική αναλύουμε τον τρόπο που χρησιμοποιούμε το σέρβις κατά την διάρκεια του αγώνα.Το Σέρβις αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα τεχνικά και τακτικά στοιχεία του μπιτς βόλεϊ.
Τα έσοδα από τις πωλήσεις των συνολικά 7 βιβλίων της σειράς θα δοθούν για αθλητική υποτροφία.

Το βιβλίο προλογίζουν η Βάσω Καραντάσιου και η Έφη Σφυρή


Το Ελληνικό Μπιτς Βόλεϊ χρωστάει πολλά στη Βάσω και την Έφη. Ήταν το δίδυμο των αθλητριών που με τις σημαντικές διεθνείς επιτυχίες τους βοήθησαν τον Έλληνα φίλαθλο να συνειδητοποιήσει ότι το Μπιτς Βόλεϊ είναι ένα σπουδαίο Ολυμπιακό άθλημα. Με μεγάλη χαρά είχα αποδεχτεί το 1997 την τιμητική τους πρόταση να είμαι ο πρώτος τους προπονητής και με υπερηφάνεια παρακολουθούσα, στη συνέχεια, την απίστευτη, για τα Ελληνικά δεδομένα, διεθνή πορεία τους.



Πρόλογος από την Βάσω Καραντάσιου στο 6ο ebook:


“Είχα την χαρά και την τιμή ο Μιχάλης να είναι ο πρώτος μου προπονητής στο Μπιτς Βόλεϊ. Είναι ο απόλυτος γνώστης του αθλήματος γιαυτό και η σειρά αυτή των βιβλίων του έχει μεγάλη αξία.
Σου εύχομαι καλή συνέχεια, γιατί είμαι σίγουρη ότι αυτό το έργο είναι οδηγός των επόμενων δράσεων σου με στόχο και σκοπό την ουσιαστική εξέλιξη του αθλήματος μας.”

Βάσω Καραντάσιου

Πρόλογος από την Έφη Σφυρή στο 6ο ebook:


Εύχομαι καλή επιτυχία στον Μιχάλη, ενώ παράλληλα τον ευχαριστώ για το κάλεσμα συμμετοχής στο ευρηματικό του σύγγραμμα.
Το γεγονός ότι προλογίζω την ενότητα του σέρβις με ικανοποιεί ιδιαίτερα, δεδομένης της σημασίας του, τόσο στο γυναικείο όσο και στο ανδρικό beach volley.

Έφη Σφυρή



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.