1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
27-10-2014 16:08

CAAN drill book beach volley series με την «Βίβλο του μπιτς βόλεϊ»

Με Φθινοπωρινό καιρό αλλά με ..καλοκαιρινή διάθεση ολοκληρώθηκε το «CAAN drill book beach volley tournament» που διοργάνωσε το beachvolleytraining.gr και ο ιδρυτής του Μιχάλης Τριανταφυλλίδης την Κυριακή 26 Οκτωβρίου στον αθλητικό πολυχώρο The Wall climbing center στην Παλλήνη.

Το «CAAN drill book beach volley tournament» είναι το πρώτο από τη σειρά των ομώνυμων 8 τουρνουά.

Στα 8 αυτά τουρνουά -ένα κάθε μήνα- θα παρουσιάζεται κάθε φορά ένα από τα συνολικά 8 κεφάλαια/ενότητες του νέου ebook του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη με τίτλο «Η Βίβλος του Μπιτς Βόλεϊ».

Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό βιβλίο που περιλαμβάνει ασκησιολόγιο (drill book στη διεθνή ορολογία) από τις 8 βασικές ενότητες του Μπιτς Βόλεϊ (προθέρμανση, σέρβις, υποδοχή, πάσα, επίθεση, μπλοκ, άμυνα και παιγνιώδεις μορφές) και απευθύνεται σε αθλητές 3 διαφορετικών επιπέδων -δηλαδή αρχάριους, μέσους και προχωρημένους.

Το βιβλίο θα είναι έτοιμο και θα αναρτηθεί προς πώληση στην πλατφόρμα της Apple μετά την ολοκλήρωση των τουρνουά τον Μάιο του 2015. Τα έσοδα θα δοθούν για αθλητική υποτροφία στους νικητές των τουρνουά.


Το 1st CAAN drill book beach volley tournament είχε τα εξής ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:


 Την πρώτη παρουσία σε τουρνουά, του 10χρονου Μιχάλη Πεδιαδίτη, του μικρότερου αθλητή που έχει αγωνισθεί στο The Wall, με συμπαίκτη τον πατέρα του Πέτρο.

 Την συμμετοχή για πρώτη φορά σε μεικτό τουρνουά της γυναικείας ομάδας της Λίζας Τριανταφυλλίδη και της Τζίνας Καλογεράκη εκμεταλλευόμενες το δικαίωμα που έδωσε η διοργάνωση να μπορούν να αγωνίζονται γυναικείες ομάδες στο μεικτό τουρνουά.

 Την πρώτη νίκη σε τουρνουά των Ακη Καλούδη και Φλώρα Σαρτζετάκη στην κατηγορία Silver μεικτού.

 Την πρώτη νίκη σε τουρνουά του Άλκη Αυγουστή (με συμπαίκτρια την Λητώ Δοκοπούλου) στην κατηγορία Golden μεικτού.


Τα αποτελέσματα 1st CAAN drill book beach volley tournament έχουν ως εξής:


Στον τελικό του Golden ανδρών οι Στέφανος Χαλεπάκης και Χρήστος Δαμάσκος νίκησαν με 2-0 σετ (15-9, 15-12) τους Παντελή Μαρτίνο και Θοδωρή Παπαδάκη.

Στον τελικό του Silver ανδρών οι Βασίλης Βήχος και Πέτρος Δουμπιώτης νίκησαν με 2-1 σετ (15-13, 8-15, 11-7) τους Τζόνυ Μαγριππή και Αλέξανδρο Γεωργούλα.

Στον τελικό του Golden μεικτού οι Λητώ Δοκοπούλου και Άλκης Αυγουστής νίκησαν με 2-0 σετ τους Νίκο Χαραλάμπους και Άννα Μαρία Περάκη

Στον τελικό του Silver μεικτού οι Άκης Καλούδης και Φλώρα Σαρτζετάκη νίκησαν με 2-1 σετ τους Πέτρο Πεδιαδίτη και Σούζυ Περουλιού.



Τα βίντεο των τελικών θα τα βρείτε στο :

http://www.beachvolleytraining.gr/index.php/beachvolley-training/video-bv

Φωτογραφίες του τουρνουά θα βρείτε στο :

http://www.pinterest.com/mtriant/1st-caan-drill-book-beach-volley-tournament/

Το 2nd CAAN drill book beach volley tournament – ένα κάθε μήνα – θα γίνει την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 στο The Wall στην Παλλήνη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.