1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-11-2014 15:03

Ποθητάκης, Νίτης και Μπενάκη, Κορού πρωταθλητές Φθινοπώρου

Οι Κωνσταντίνος Ποθητάκης και Δημήτρης Νίτης στους άνδρες, οι Βάνα Μπενάκη και Αλεξάνδρου Κορού στις γυναίκες είναι οι πρωταθλητές Φθινοπώρου του Beach volley League Championship 2014-15 μετά την ολοκλήρωση των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών. Στο μεικτό ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση οι ομάδες Ποθητάκης/Μπενάκη και Μπούμπας/Κορού.


 Δείτε αναλυτικά τις βαθμολογίες των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών στην ιστοσελίδα   http://www.beachvolleytraining.gr

 Στην Φθινοπωρινή περίοδο του πρωταθλήματος αγωνίστηκαν συνολικά 158 ομάδες, την 1η αγωνιστική στην Παλλήνη 29 ομάδες, την 2η αγωνιστική στην Σαρωνίδα 38 ομάδες, την 3η αγωνιστική στην Παλλήνη 46 ομάδες και την 4η αγωνιστική στη Σαρωνίδα 45 ομάδες.

 Η Χειμερινή περίοδος ξεκινά την Κυριακή 9 Νοεμβρίου στην Παλλήνη με τη διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής. Η βαθμολογία που θα πάρουν οι αθλητές και οι αθλήτριες από την 5η έως και την 8η αγωνιστική θα αναδείξουν τους πρωταθλητές Χειμώνα του πρωταθλήματος. Από την συνολική βαθμολογία και των τριών περιόδων (Φθινοπώρου, Χειμώνα και Άνοιξης) θα διεξαχθούν τον Μάιο τα  πλέυ οφς για την ανάδειξη του πρωταθλητή του Beach volley League Championship 2014-15.

 Το πρωτάθλημα της Beach Volleyleague Championship 2014-2015,  είναι μία νέα προσπάθεια που απευθύνεται αποκλειστικά σε ερασιτέχνες αθλητές του αθλήματος που δεν θέλουν να σταματήσουν την αγωνιστική τους δράση κατά τη διάρκεια του Φθινοπώρου, του Χειμώνα και της Ανοιξης και τελεί υπό την αιγίδα της ΕΣΑΠ, η οποία είναι συμπαραστάτης στη νέα αυτή προσπάθεια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.