1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-11-2014 15:58

Μαρτίνος, Φαράντζου MVP και ρεκόρ 50 ομάδων στην 5η αγωνιστική του Beach Volleyleague Championship

Με τη συμμετοχή 50 ομάδων και σε 2 φάσεις ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική του Beach Volleyleague Championship 2014-15 που διοργάνωσε  ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης την Κυριακή 9 Νοεμβρίου (μεικτό)  και την Κυριακή 16 Νοεμβρίου (ανδρών, γυναικών) στον αθλητικό πολυχώρο The Wall climbing center στην Παλλήνη. Το πρωτάθλημα τελεί υπό την αιγίδα της ΕΣΑΠ, η οποία είναι συμπαραστάτης στη νέα αυτή καινοτόμo προσπάθεια.



 

Η 5η αγωνιστική του Beach Volleyleague Championship 2014-15  είχε τα εξής ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:


•    MVP ανδρών για την 5η αγωνιστική ο Παντελής Μαρτίνος, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά μεικτού και αγωνίστηκε στον τελικό του τουρνουά των ανδρών.

•    MVP γυναικών για την 5η αγωνιστική η Χριστίνα Φαράντζου, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά γυναικών και αγωνίστηκε στον ημιτελικό του μεικτού στην κατηγορία SILVER.

•    Τον εξαιρετικό τελικό της Golden κατηγορίας ανδρών. Στον τελικό οι Σταύρος Βλαχάκης και Πέτρος Πεδιαδίτης νίκησαν τους Παντελή Μαρτίνο και Αλέκο Κυρίτση με 2-1 σετ.

•    Την εξαιρετική εμφάνιση, μετά από ανατροπή, των αδελφών Χριστίνας και Έλενας Φαράντζου που κατέκτησαν το τουρνουά γυναικών στην κατηγορία SILVER.

•    Τη βράβευση της ομάδας X-TREME stores (Αλεξάνδρα Κορού και Βάνα Μπενάκη) που κατέκτησε το πρωτάθλημα Φθινοπώρου. Οι βραβεύσεις των πρωτάθλητών Φθινοπώρου, ανδρών και μεικτού, θα γίνουν την 6η αγωνιστική.

•    Τη συμμετοχή και τη θετική ενέργεια των Rookies Σπύρου Τσίτου και Άλκη Κοντοράτου στο τουρνουά ανδρών της Silver κατηγορίας.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής του Beach Volleyleague Championship 2014-2015 έχουν ως εξής:
 

Στον τελικό του GOLDEN ανδρών η ομάδα των Σταύρου Βλαχάκη και Πέτρου Πεδιαδίτη νίκησε με 2-1 σετ τους Παντελή Μαρτίνο και Αλέκο Κυρίτση.

Στον τελικό του SILVER ανδρών οι αδελφοί Δημήτρης και Στέργιος Μπαλοδήμος νίκησαν με 2-0 σετ τους Χρήστο Ρέγκο και Ανδρέα Ξιντάρα.

Στον τελικό του Golden γυναικών οι Αλεξάνδρα Κορού και Βάνα Μπενάκη νίκησαν με 2-1 σετ τις Λητώ Δοκοπούλου και Λιάνα Χατζηγρηγόρη.

Στον τελικό του SILVER γυναικών οι Έλενα και Χριστίνα Φαράντζου νίκησαν με 2-1 σετ τις Ειρήνη Καϊμενάκη και Σούζυ Περουλιού.
 

Τα βίντεο των τελικών θα τα βρείτε στο :

http://www.beachvolleytraining.gr/index.php/beachvolley-training/video-bv
 

H 6η αγωνιστική του Beach Volleyleague Championship 2014-15 θα γίνει την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 στο ΑΝΙΜΑ club στην Σαρωνίδα και θα διοργανωθεί από τον Παύλο Μπελιγράτη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.