1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-11-2014 14:11

Beach Volley και τον Χειμώνα στην Παλλήνη

Με Χειμερινό καιρό  αλλά συναρπαστικούς αγώνες ολοκληρώθηκε το  2nd CAAN drill book beach volley tournament που διοργάνωσε το beachvolleytraining.gr και ο ιδρυτής του Μιχάλης Τριανταφυλλίδης την Κυριακή 23 Νοεμβρίου στον αθλητικό πολυχώρο The Wall climbing center στην Παλλήνη.



Το 2nd CAAN drill book beach volley tournament” είναι το δεύτερο από τη σειρά των ομώνυμων 8 τουρνουά.

Στα 8 αυτά τουρνουά -ένα κάθε μήνα- θα παρουσιάζεται κάθε φορά ένα από τα συνολικά 8 κεφάλαια/ενότητες του νέου ebook του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη με τίτλο «Η Βίβλος του Μπιτς Βόλεϊ».

Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό βιβλίο που περιλαμβάνει ασκησιολόγιο (drill book στη διεθνή ορολογία) από τις 8 βασικές ενότητες του Μπιτς Βόλεϊ (προθέρμανση, σέρβις, υποδοχή, πάσα, επίθεση, μπλοκ, άμυνα και παιγνιώδεις μορφές) και απευθύνεται σε αθλητές 3 διαφορετικών επιπέδων -δηλαδή αρχάριους, μέσους και προχωρημένους.

Το βιβλίο θα είναι έτοιμο και θα αναρτηθεί προς πώληση στην πλατφόρμα της Apple μετά την ολοκλήρωση των τουρνουά τον Μάιο του 2015. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν για αθλητική υποτροφία στους νικητές των τουρνουά.

 

Το 2nd  CAAN drill book beach volley tournament είχε τα εξής ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:

 

•    Την εξαιρετική παρουσία του πολυνίκη Δημήτρη Καλαβρουζιώτη που κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά ανδρών στην Golden κατηγορία (με συμπαίκτη τον Σταύρο Βλαχάκη) και την πρώτη θέση στο μεικτό στην Silver κατηγορία (με συμπαίκτρια την Κατερίνα Βούλγαρη).

•    Την πρώτη συμμετοχή σε τελικό του Άλκη Κονταράτου στην πρώτη του εμφάνιση σε μεικτό τουρνουά (με συμπαίκτρια την Μαριλένα Χούντα)

•    Την εξαιρετική εμφάνιση και την πρώτη τους παρουσία σε τελικό, της ομάδας του «αιώνα», Λορέντζου Χαλκούση και Χρόνη Κυνηγού.

•    Την σχεδόν Χειμωνιάτικη αγωνιστική ημέρα που όμως δεν ενόχλησε καθόλου τους αθλητές και τις αθλήτριες για την διεξαγωγή πολλών συναρπαστικών αγώνων.

•    Την άτυχη στιγμή με τον ελαφρή τραυματισμό του Δημήτρη Βασιλακόπουλου στον ημιτελικό του τουρνουά Silver  ανδρών που τους στέρησε, μαζί με τον συμπαίκτη του Μιχάλη Μιλίγκο, την παρουσία τους στον τελικό.

 

Τα αποτελέσματα του 2nd CAAN drill book beach volley tournament έχουν ως εξής:

 

Στον τελικό του GOLDEN ανδρών οι Σταύρος Βλαχάκης και Δημήτρης Καλαβρουζιώτης νίκησαν με 2-0 σετ τους Γιάννη Βοσνάκη και Παναγιώτη Μπάρκα.

Στον τελικό του SILVER ανδρών οι Τζόνυ Μαγριππής και Αλέξανδρος Γεωργούλας νίκησαν με 2-1 σετ τους Λορέντζο Χαλκούση και Χρόνη Κυνηγό.

Στον τελικό του GOLDEN μεικτού οι Κατερίνα Καπόλου και Στέφανος Χαλεπάκης νίκησαν με 2-1 σετ τους Λητώ Δοκοπούλου και Θανάση Χατζηγεωργίου.

Στον τελικό του SILVER μεικτού οι Κατερίνα Βούλγαρη και Δημήτρης Καλαβρουζιώτης νίκησαν με 2-0 σετ τους Μαριλένα Χούντα και Άλκη Κονταράτο.


Τα βίντεο των τελικών θα τα βρείτε στο :

http://www.beachvolleytraining.gr/index.php/beachvolley-training/video-bv


Φωτογραφίες του τουρνουά θα βρείτε στο :

http://www.pinterest.com/mtriant/2nd-caan-drill-book-beach-volley-tournament/


Το 3rd CAAN drill book beach volley tournament – ένα κάθε μήνα – θα γίνει την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 στο The Wall στην Παλλήνη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.