1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-11-2014 18:09

Πρόσκληση της ΕΟΠΕ στους ενδιαφερόμενους για διοργανώσεις Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων μπιτς βόλεϊ 2015

Η ΕΟΠΕ προσκαλεί ενδιαφερόμενους φορείς (Τοπική Αυτοδιοίκηση, Ιδιώτες, Τοπικές Επιτροπές και Ενώσεις ΕΟΠΕ, κλπ) που θέλουν να ενταχθούν στο καλεντάρι των Πανελλήνιων Διοργανώσεων Beach Volley για το 2015 ( Διασυλλογικό Πρωτάθλημα, Masters, Juniors) να επικοινωνήσουν με το αντίστοιχο Τμήμα της ΕΟΠΕ για υποβολή αιτήσεων (τηλ. 210.68.01993, φαξ 210.6801960, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικές πληροφορίες για τις κατηγορίες και τους όρους των διοργανώσεων στο site της ΕΟΠΕ και στην ενότητα beach volley (πληροφορίες για διοργανωτές).

Πατήστε εδώ για τους αναλυτικούς όρους συνδιοργάνωσης.

1 σχόλιο

  • Comment Link Latris toy volley !!!!!!!! Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 16:11 posted by Latris toy volley !!!!!!!!

    Πριν 2 χρονια φεραμε στην Συρο έναν σταθμο του πανελληνιου τουρνουά και στους τελικους δεν υπηρχε χωρος να δεις με μια πλατεια γεματη ο κοσμος ηταν σαν τα σταφυλια και ειμαστε ανοικανοι να ξαναφερουμε αγωνες στο νησι...ζητήσαμε τους τελικους αλλα για μια διαφορα χρηματων δεν τους πηραμε και πηγαν τα λεφτα σε αλλα αθλήματα που στην εξεδρα ηταν μονο οι γονεις των αθλητων...αυτοι ειμαστε...ελληναρες !!!!!!!!!!
    http://www.syrostoday.gr/WebTV/1534-Beach-Volley--Telikoi-Master-sti-Syro.aspx

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.