1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-12-2014 18:36

Μπαρμπετσέας - Γρέγος και Μπενάκη - Νικολάκη νικητές στο VSC Fall Open

Ολοκληρώθηκε το VSC Fall Open 2014, το πρώτο τουρνουά της σεζόν του Πρωταθλήματος 7th Fall-Winter Series, το οποίο συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των φίλων του beach volley την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Vari Sports Club Beach Volley Academy.
Σε ανοιξιάτικο σκηνικό και μετά από έναν εντυπωσιακό αγώνα, νικητές στους άνδρες αναδείχτηκαν οι Μπαρμπετσέας Ίκ. - Γρέγος Αν. έναντι των Ζέρμα Αρ. - Πιπεργιά Γ. με νίκη 2-0 σετ (15-13, 15-9). Παράλληλα, στο ταμπλό των γυναικών, τη νίκη πήραν οι Μπενάκη Β - Νικολάκη Κ., ύστερα από την αναμέτρηση με τις Χατζηβασιλείου Β. - Καπόλου Κ. με σκορ 2-0 σετ (15-11, 15-12).


Νικητής της κλήρωσης του μεγάλου επάθλου, δωρεάν διήμερο στο Kalavrita Canyon Resort, αναδείχθηκε ο αγαπητός σε όλους Στέλιος Ραπτάκης.
Η Έφη Σφυρή που διευθύνει το Vari Sports Club Beach Volley Academy, δήλωσε:

« Αμφίρροπα παιχνίδια και πολλά tie-break χαρακτήρισαν το πρώτο τουρνουά της σεζόν. Πολύ ενθαρρυντική, η πρώτη συμμετοχή σε επίσημους αγώνες και τα νέα μέλη μας, κυρίως τα κορίτσια που πέρασαν μια γεμάτη από beach volley μέρα. Συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές των τελικών που γέμισαν την Κυριακή μας από συναρπαστικές εικόνες».

Οι νικητές κέρδισαν έπαθλα από τους υποστηρικτές της διοργάνωσης: OAKLEY, BAGIE, Ορθοβιοτική, Cryosauna & Watermelon

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.