1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-12-2014 16:30

46 ομάδες και MVP ο Μανώλης Σιλιγνάκης στο Άνιμα

Με τις ομάδες να φτάνουν στον αριθμό 46 ολοκληρώθηκε το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά beach volley στο Anima, που μόνο κεφι, διασκέφαση και όμορφα παιχνίδια προσέφερε την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου.


Το τουρνουά ήταν ιδιαίτερο, με τους συμμετέχοντες να μοιράζονται Χριστουγεννιάτικα σκουφάκια και γλυκά, υπήρχε μουσική με Χριστουγεννιάτικη διάθεση κατά την διάρκεια όλου του τουρνουά.

Όλοι οι νικητές των κατηγοριών του τουρνούα, μοιράστηκαν δώρα από τους χορηγούς swarovski, δωροεπιταγές soma therapy and spa για γυναίκες και άνδρες και θεραπευτικό αθλητικό μασάζ. Δωροεπιταγές από το κατάστημα silia d στην Ν. Σμύρνη, περιποίηση νυχιών από το Curenailworks στην Γλυφάδα, δωροεπιταγές από το κέντρο αισθητική figura στην Ηλιούπολη.

Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο MVP του τουρνουά ήταν ο Μανώλης Σιλιγνάκης που κατέκτησε την πρώτη θέση στο μικτό Golden και αγωνίστηκε στον τελικό των ανδρών. Επίσης η Νατάσα Καστορινή συμμετείχε για πρώτη φορά σε τελικό, όπου αγωνίστηκε με τον προπονητή της ως συμπαίκτη.

Για την ιστορία τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

Golden Γυναικών Χαβιάρα, Παναγιώτου - Κότταρη, Μεριανού 2-1

Silver Γυναικών Ζαχαριάκη, Παππά - Αθανασίου, Κουτρουμάνου 2-1

Golden Μικτού Σιλιγκάνης, Καπόλου - Μπελιγράτη, Καστορινή 1-0 (25-17)

Silver Μικτού Γεωργουλάς, Παππά - Δράκουλης, Μαλιωτάκη 2-1

Golden Ανδρών Σαγινετός, Τσίνος - Σιλιγνάκης, Γαϊτανάρος

Silver Ανδρών Μανιουδάκης, Καστορίνης - Νικολάρος, Βασιλακόπουλος 2-0

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.