1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
19-01-2015 16:13

Με διπλό χρυσό για Παπανικολάου, Καπενή το 4th CAAN drill book beach volley series

Με διπλό χρυσό για τους Δημήτρη Παπανικολάου και Κρυσταλίας Καπενή ολοκληρώθηκε το 4th CAAN drill book beach volley tournament που διοργάνωσε το beachvolleytraining.gr και ο ιδρυτής του Μιχάλης Τριανταφυλλίδης την Κυριακή 18 Ιανουαρίου στον αθλητικό πολυχώρο The Wall climbing center στην Παλλήνη.

Το 4th CAAN drill book beach volley tournament είναι το τέταρτο από τη σειρά των ομώνυμων 8 τουρνουά.

Στα 8 αυτά τουρνουά -ένα κάθε μήνα- θα παρουσιάζεται κάθε φορά ένα από τα συνολικά 8 κεφάλαια/ενότητες του νέου ebook του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη με τίτλο «Η Βίβλος του Μπιτς Βόλεϊ».

Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό βιβλίο που περιλαμβάνει ασκησιολόγιο (drill book στη διεθνή ορολογία) από τις 8 βασικές ενότητες του Μπιτς Βόλεϊ (προθέρμανση, σέρβις, υποδοχή, πάσα, επίθεση, μπλοκ, άμυνα και παιγνιώδεις μορφές) και απευθύνεται σε αθλητές 3 διαφορετικών επιπέδων -δηλαδή αρχάριους, μέσους και προχωρημένους.

Το βιβλίο θα είναι έτοιμο και θα αναρτηθεί προς πώληση στην πλατφόρμα της Apple μετά την ολοκλήρωση των τουρνουά τον Μάιο του 2015. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν για αθλητική υποτροφία στους νικητές των τουρνουά.

Το 4th CAAN drill book beach volley tournament είχε τα εξής ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:

• Τo διπλό χρυσό του Δημήτρη Παπανικολάου στο τουρνουά ανδρών (με συμπαίκτη τον Παντελή Μαρτίνο) και στο Golden μεικτού με συμπαίκτρια την Ισμήνη Γαλιγάλη.

• Την εξαιρετική εμφάνιση της Κρυσταλίας Καπενή, παρά την μικρή της προπονητική εμπειρία, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο BRONZE γυναικών (με συμπαίκτρια την Μαρία Γιαννακάκη) και την πρώτη θέση στο Silver μεικτού (με συμπαίκτη τον Τζόνυ Μαγριππή).

• Την εισαγωγή της Bronze κατηγορίας γυναικών στο τουρνουά που δίνει την δυνατότητα σε αθλήτριες με μικρή προπονητική εμπειρία να λάβουν μέρος.

• Τον πρώτο τίτλο της Ισμήνης Γαλιγάλης στο Golden μεικτού με συμπαίκτη τον Δημήτρη Παπανικολάου και της Μαρίας Γιαννακάκη στο Bronze γυναικών με συμπαίκτρια την Κρυσταλία Καπενή.

• Την με υψηλή θερμοκρασία, για την εποχή, μέρα που βοήθησε τους αθλητές και τις αθλήτριες για την διεξαγωγή πολλών συναρπαστικών αγώνων.

Τα αποτελέσματα του 4th CAAN drill book beach volley tournament έχουν ως εξής:

Στον τελικό του GOLDEN ανδρών οι Παντελής Μαρτίνος και Δημήτρης Παπανικολάου νίκησαν με 2-0 σετ τους Γιάννη Βοσνάκη και Μιχάλη Παλαιολόγο.

Στον τελικό του BRONZE γυναικών οι Μαρία Γιαννακάκη και Κρυσταλία Καπενή νίκησαν με 2-0 σετ τις Σοφία Χούντα και Χριστίνα Ζαχαριάκη.

Στον τελικό του GOLDEN μεικτού οι Ισμήνη Γαλιγάλη και Δημήτρης Παπανικολάου νίκησαν με 2-0 σετ τους Αλεξάνδρα Κορού και Τριαντάφυλλο Μπούμπα.

Στον τελικό του SILVER μεικτού οι Κρυσταλία Καπενή και Τζόνυ Μαγριππής νίκησαν με 2-0 σετ τους Θεοδοσία Καραγιάννη και Πέτρο Πετρίδη.

Φωτογραφίες του τουρνουά θα βρείτε στο :

http://www.pinterest.com/mtriant/4th-caan-drill-book-bvt/

Το 5th CAAN drill book beach volley tournament – ένα κάθε μήνα – θα γίνει την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2014 στο The Wall στην Παλλήνη.

4th caan 21

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.