1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
02-02-2015 16:27

Έκρινε αποτελέσματα ο...αέρας στο 5th CAAN drill book beach volley series

Με το ...αεράκι του beach volley ολοκληρώθηκε το 5th CAAN drill book beach volley tournament που διοργάνωσε το beachvolleytraining.gr και ο ιδρυτής του Μιχάλης Τριανταφυλλίδης την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου στον αθλητικό πολυχώρο The Wall climbing center στην Παλλήνη.
Το 5th CAAN drill book beach volley tournament είναι το πέμπτο από τη σειρά των ομώνυμων 8 τουρνουά.

Στα 8 αυτά τουρνουά -ένα κάθε μήνα- θα παρουσιάζεται κάθε φορά ένα από τα συνολικά 8 κεφάλαια/ενότητες του νέου ebook του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη με τίτλο «Η Βίβλος του Μπιτς Βόλεϊ».

Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό βιβλίο που περιλαμβάνει ασκησιολόγιο (drill book στη διεθνή ορολογία) από τις 8 βασικές ενότητες του Μπιτς Βόλεϊ (προθέρμανση, σέρβις, υποδοχή, πάσα, επίθεση, μπλοκ, άμυνα και παιγνιώδεις μορφές) και απευθύνεται σε αθλητές 3 διαφορετικών επιπέδων -δηλαδή αρχάριους, μέσους και προχωρημένους.

Το βιβλίο θα είναι έτοιμο και θα αναρτηθεί προς πώληση στην πλατφόρμα της Apple μετά την ολοκλήρωση των τουρνουά τον Μάιο του 2015. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν για αθλητική υποτροφία στους νικητές των τουρνουά.

Το 5th CAAN drill book beach volley tournament είχε τα εξής ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:

Τoν, κατά διαστήματα δυνατό αέρα, ο οποίος όμως πάντα προσθέτει και πολλά απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Την επανεμφάνιση μετά από 8 μήνες, λόγω σοβαρού τραυματισμού, του Γιάννη Σταμπέλου που με συμπαίκτη τον Παντελή Μαρτίνο κατέκτησαν το τουρνουά ανδρών.

Τον πρώτο τίτλο της Νατάσας Παπαδοπούλου που με συμπαίκτη τον Ανδρέα Ξιντάρα κατέκτησαν το τουρνουά του μεικτού στην κατηγορία Silver.

Τον πρώτο τίτλο για τα αδέλφια Αθηνά και Ελένη Μπούμπα, που κατέκτησαν το τουρνουά γυναικών, αποδεικνύοντας ότι η συνέπεια που τις διακρίνει επιβραβεύθηκε.

Τον εξαιρετικό τελικό της GOLDEN κατηγορίας μεικτού όπου με εξαιρετική εμφάνιση οι Ελευθερία Δρακουλάκου και Σταύρος Βλαχάκης νίκησαν τους Κατερίνα Καπόλου και Στέφανο Χαλεπάκη.

Τα αποτελέσματα του 5th CAAN drill book beach volley tournament έχουν ως εξής:

Στον τελικό ανδρών οι Παντελής Μαρτίνος και Γιάννης Σταμπέλος νίκησαν με 2-0 σετ τους Γιάννη Βοσνάκη και Παναγιώτη Μπάρκα.

Στον τελικό του BRONZE γυναικών οι Αθηνά και Ελένη Μπούμπα νίκησαν με 2-0 σετ τις Μαρία Γιαννακάκη και Σοφία Χούντα.

Στον τελικό του GOLDEN μεικτού οι Σταύρος Βλαχάκης και Ελευθερία Δρακουλάκου νίκησαν με 2-0 σετ τους Στέφανο Χαλεπάκη και Κατερίνα Καπόλου.

Στον τελικό του SILVER μεικτού οι Ανδρέας Ξιντάρας και Νατάσα Παπαδοπούλου νίκησαν με 2-0 σετ τους Λορέντζο Χαλκούση και Μαριαλένα Φωναζάκη

Φωτογραφίες του τουρνουά θα βρείτε στο :

https://www.pinterest.com/mtriant/5th-caan-drill-book-bvt/

Βίντεο του τουρνουά θα βρείτε στο:

http://www.beachvolleytraining.gr/index.php/beachvolley-training/video-bv

Το 6th CAAN drill book beach volley tournament – ένα κάθε μήνα – θα γίνει την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 στο The Wall στην Παλλήνη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.