1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-02-2015 16:19

Στην Τενερίφη για προετοιμασία Βίκυ και Μαρία

Την ώρα που τα πρωταθλήματα σάλας μπαίνουν στην τελική τους ευθεία, τα ζευγάρια της άμμου έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους εν όψει των προκλήσεων της νέας σεζόν (που είναι κάτι παραπάνω από μεγάλες αφού πρόκειται για προολυμπιακή χρονιά).
Η Εθνική ομάδα Γυναικών εδώ και ένα μήνα περίπου έπιασε δουλειά με τις Αρβανίτη / Τσιαρτσιάνη τις προηγούμενες ημέρες να πραγματοποιούν κοινό καμπ προετοιμασίας με τις Γερμανίδες Λάμπουρεουρ / Σούντε.

«Σίγουρα είναι πολύ νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα όσον αφορά την αγωνιστική μας κατάσταση αλλά μας βοήθησε ώστε να μπούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς επίσης και να θέσουμε ατομικούς και ομαδικούς στόχους για τα στοιχεία του παιχνιδιού που χρειάζεται να δουλέψουμε περισσότερο. Το μείον είναι ότι δε μας βοήθησαν καθόλου οι καιρικές συνθήκες ώστε να μπορέσουμε να προπονηθούμε σε ανοικτό γήπεδο που είναι και το ζητούμενο», τόνισε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook η Βίκυ δίνοντας το στίγμα της νέας προσπάθειας.

Βίκυ και Μαρία αναχωρούν αύριο για την Τενερίφη της Ισπανίας όπου θα πραγματοποιήσουν κοινό καμπ προετοιμασίας με τις Εθνικές ομάδες της Ελβετίας, Ισπανίας και Σλοβακίας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.