1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-02-2015 15:38

Στην Καρδία Θεσσαλονίκης το Continental Cup

Τον περασμένο Ιούνιο οι Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ ανδρών – γυναικών εξασφάλισαν την απευθείας πρόκριση τους στον 3ο γύρο του προολυμπιακού τουρνουά (Continental Cup) καθώς κατέλαβαν την πρώτη θέση στο τουρνουά του 1ου γύρου που είχε φιλοξενηθεί στο Σχοινιά.
Ένα χρόνο αργότερα η Ελλάδα θα φιλοξενήσει και το αντίστοιχο τουρνουά του 3ου γύρου που θα διεξαχθεί στο Avant Garde Sports Club στην Καρδία Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο 2-3 Μαΐου.

Χθες πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τον καταρτισμό των ομίλων και τα οι εθνικές ομάδες της άμμου (στα συγκεκριμένα τουρνουά θα εκπροσωπηθούμε με δύο ομάδες ανά φύλλο) έμαθαν τις αντιπάλους τους στην προσπάθεια τους για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Συγκεκριμένα οι Εθνικές ομάδες γυναικών θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες ομάδες Γερμανίας, Λευκορωσίας, Αγγλίας, ενώ οι άνδρες τις Γερμανία, Λευκορωσία, Ρουμανία.

«Ο στόχος είναι η πρόκριση τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες αφού παίζουμε εντός έδρας και γι αυτό το λόγο αναλάβαμε και τη διοργάνωση, ωστόσο το έργο μας θα είναι αρκετά δύσκολο. Έχουμε σαφή εικόνα από τους αντιπάλους μας αν και έχουμε κάποια ερωτηματικά για το ποιες ομάδες θα δηλώσουν στο τουρνουά», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Ταμπουρατζής και προχώρησε σε μια πρώτη ανάλυση των ομίλων.

«Στις γυναίκες η Γερμανία έχει αρκετές ομάδες υψηλού επίπεδου και περιμένουμε να δούμε ποιες θα στείλει στην Θεσσαλονίκη. Την Λευκορωσία την ξέρουμε από τους περσινούς τελικούς στο Σχοινιά κι η Αγγλία έχοντας διοργανώσει τους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες έχει αθλήτριες με εμπειρία από μεγάλες διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια.

Στους άνδρες επίσης οι Γερμανικές είναι εξίσου δυνατές, ενώ οι Λευκορώσοι έχουν δύο πολύ καλές ομάδες, ενώ οι Ρουμάνοι είναι το ερωτηματικό του ομίλου.

Έχουν μείνει δέκα εβδομάδες μέχρι το Continental και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ώστε να είμαστε πανέτοιμοι»

Ο πρώτος του ομίλου περνάει απευθείας στο τελικό τουρνουά της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί το 2016, ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος θα συμμετάσχουν στον 4ο προκριματικό γύρο που θα διεξαχθεί το 2015.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.