1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-05-2015 20:40

Κόβαλτσουκ και Ντιάτσκοφ μάγεψαν στην άμμο του Side Out Club

Με 84 ομάδες, εντυπωσιακά παιχνίδια, παρουσία σπουδαίων αθλητών και αθλητριών και φοβερή ατμόσφαιρα και κέφι ολοκληρώθηκε το 4ο τουρνουά της BVA στο Varkiza Resort-Yabanaki Beach στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του Side Out Club.
Το Σάββατο στην κατηγορία του ενός αστεριού (amateur), στους άνδρες νικητές αναδείχθηκαν οι έμπειροι Σερέτης-Μητσάκης που νίκησαν με 2-1 (15-13  8-15  11-9) τους Καλαβρουζιώτη-Γεωργούλα. Στις γυναίκες οι Δοκοπούλου-Φαράτζου νίκησαν με 2-0 (15-13  15-9) τις Βεντούρη-Παπαδοπούλου και τέλος στο μεικτό η Λητώ Δοκοπούλου με συμπαίκτη τον Πέτρο Δουμπιώτη διπλασίασε τις νίκες της επικρατώντας με 2-0 (15-13  15-12) επί των Χαλίκου-Μενούνου.

Την Κυριακή στην κατηγορία των δύο αστεριών (senior) διεξήχθη χωρίς υπερβολή ένα από τα δυνατότερα τουρνουά που έχουμε παρακολουθήσει. Αθλητές και αθλήτριες της Α1 με τίτλους και διακρίσεις πρόσφεραν μοναδικό θέαμα καθηλώνοντας θεατές και αθλητές. Στους άνδρες οι Kovalchuk-Diatchcov (αθλητές της Κηφισιάς και του Ολυμπιακού αντίστοιχα) νίκησαν με 2-0 (15-8  15-11) τους εξαιρετικούς Κούνα-Βλαχάκη. Στις γυναίκες οι Παπαδάκη-Βλάχου νίκησαν με 2-0 (15-3  15-12) τις Αυγοκλούρη-Κοκκίου και τέλος στο μεικτό με το τελευταίο φως της ημέρας οι Παπαδάκης-Κατσιάνου νίκησαν στις λεπτομέρειες με 25-23 τους Αγγελοπούλου-Λίνο.

Οι νικήτριες ομάδες μοιράστηκαν δώρα από τους χορηγούς της διοργάνωσης (Wilson, Devilion, Demon, Cartel, Oops, Coffee and Things, Λίμνη Βουλιαγμένης, Γύρω γύρο όλοι) και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο τουρνουά της BVA πάντα στις εγκαταστάσεις του Side Out Club στις 6-7/6.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.