1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Στην πρώτη τετράδα εστιάζεται το ενδιαφέρον της 21η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, η οποία άνοιξε την αυλαία της σήμερα Παρασκευή (22/3) στο «Μελίνα Μερκούρη» ενω 4 αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο (23/3) ενω το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στην Δευτέρα στο κλειστό της Πυλαίας.
Τα αδέρφια Μανδηλαρη έδωσαν μεγάλη συνέντευξη στο gazzetta.gr και στην Χριστίνα Βραχάλη.
Στο «αέρα» βρίσκεται η εκπομπή του Beach Volley Action από το τελικό τουρνουά Masters του Αγίου Νικολάου που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 28-30 Ιουλίου.
Μπελάδες για την διοίκηση της ΑΕ Κομοτηνής. Όπως αποκαλύπτει το thrakisports.gr, γονείς ανήλικων παιδιών που ανήκουν στην ομάδα πέρασαν στην αντεπίθεση, όταν ο πρόεδρος αλλά και ο έφορος του συλλόγου αρνήθηκαν να τους δώσουν τα δελτία των παιδιών τους για να φύγουν με ελευθέρας για άλλο σύλλογο. Έτσι, κατήγγειλαν το θέμα στην τηλεόραση.
Ένα σερβίς για τα bloopers, κατάφερε (καθώς περί κατορθώματος πρόκειται) η διεθνής Βελγίδα Βαν Χέκε, στην αναμέτρηση κόντρα στην Ιαπωνία, για το Παγκόσμιο Γκραν Πρι.
Πολύς κόσμος, λάτρεις των σπορ, πολλές φορές προσπαθεί να μπει στη διαδικασία του τρόπου ζωής των αθλητών, αλλά και του πως είναι η ζωή ενός παίκτη υψηλού επιπέδου.
Το τελευταίο απόκτημα της Ορεστιάδας, όπως είναι εδώ και λίγη ώρα γνωστό, ακούει στο όνομα Gregory Mann.
Το 4ο τουρνουά masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ στη Βεγορίτιδα ολοκληρώθηκε και οι Χρήστου / Αγγελοπούλου, Καββαδάς / Αλεξιάδης  φρόντισαν να αποδείξουν ότι έχουν ταλέντο και με το μικρόφωνο στο χέρι
Ο Νίκος Κωστακόπουλος και ο Γιώργος Μονιάκης μετά την μεγάλη επιτυχία τους με τη δεύτερη θεση στο Μάστερς του Vari Sports Club  μίλησαν στην κάμερα του volleynews.gr
Η ομάδα των Λαδένη - Τσοπούλου έφτασε σε άλλον ένα τελικό σε τουρνουά Μάστερς, αλλά αρκέστηκαν στο ασημένια μετάλλιο. Τα κορίτσια μίλησαν στην κάμερα του volleynews.gr για τα λάθη του τελικού.
Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης και ο Στράτος Καββαδάς, αποκλείστηκαν στα ημιτελικά του τουρνουά Μάστερς που διεξήχθη στο Vari Sports Club. Οι δυό τους μίλησαν για το παιδί και την διοργάνωση.
Η πορεία των Παπαδημητρίου / Μουρτζιου σταμάτησε στα ημιτελικά του τουρνουά Μάστερς του Vari Sports Club, και ο Θοδωρής Παπαδημητρίου μίλησε στο volleynews.gr για την προσπάθειά τους να πάρουν ένα μετάλλιο, για τη μεταγραφή του στα Χανιά και τον Άρη που αφήνει.
Οι Φερνάντο Μπιλλήρης και Γιάννης Ρουμελιωτάκης δεν τα πήγαν τόσο καλά στο Μάστερς του Vari Sports Club και ο Μπιλλήρης έκανε την αυτοκριτική
Μπορεί να θεωρεί ότι το μπιτς βόλεϊ δεν του ταιριάζει αλλά ο Γιάννης Αχιλλεόπουλος βρέθηκε στο Vari Sports Club προκειμένου να παρακολουθήσει το τουρνουά Μάστερς. 
Στον Ποταμό Επανωμής στη Θεσσαλονίκη έπεσε η αυλαία του 15ου Nova beach Volley Tournament.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο από το ΔΑΚ Ευόσμου, τους τελευταίους πόντους του δεύτερου σετ, με το λάθος του Τζούριτς και τις διαμαρτυρίες του Σωτήρη Δρίκου προς το δεύτερο διαιτητή της συνάντησης.
Δείτε την κλήρωση της Volleyleague, που διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι στην Ορεστιάδα, όπως την κατέγραψε το Ράδιο Έβρος κι ο καλός συνάδελφος, Γιάννης Βαβαλικούδης.
Αισιόδοξος για τη διεξαγωγή αναγωνιστικών τουρνουά Μάστερς εμφανίστηκε ο Φερνάντο Μπιλλήρης.
Με συμπαίκτρια την Πέννυ Καραγκούνη θα αγωνιστεί στα Masters η Πηγιάννα Μεθενίτη. Η νεαρή αθλήτρια εκπροσώπησε τους αθλητές στη συνέντευξη τύπου για τα τουρνουά και έδωσε ραντεβού.
Δείτε τα τελευταία λεπτά από τη νίκη του ΑΟΝ Βύρωνα επί της ΓΕ Ναυπλίου. 
Ο Παντελής Μαρτίνος που ήταν φιναλίστ και ο Μανώλης Ανδρεαδάκης που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο ταμπλό των ανδρών της Beach Volleyleague, μίλησαν για το επίπεδο του τουρνουά.
Η Γιούλη Παρασκάκη και η Νίνα Κατερίνη πήραν το χρυσό μετάλλιο το οποίο είχαν... τάξει στον μικρό Γιώργο.
Μια ξεχωριστή αφιέρωση έκανε η Πανδώρα Γκέκα που μαζί με τον Νεκτάριο Γεωργακόπουλο κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία open μεικτού στο Beach Volley League που γίνεται στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά.
Οι φιναλίστ του open μεικτού στο Beach Volley League που έγινεστην παραλία των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά, Δημήτρης Αναστασάκης και Ελενα Λειβαδιτάκη μίλησαν για το τουνρουά και το πως δημιουργήθηκαν οι εντυπωσιακές εγκαταστάσεις στα Χανιά.
Σελίδα 1 από 5