1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-03-2014 14:59

Πρασανάκης : «Ο ΟΦΗ χρειάζεται 4 νίκες»

Της Αγγελικής Μαυράκη
Το πρώτο του εκτός έδρας παιχνίδι στο πάγκο της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ θα κάνει το Σάββατο 8/3 στην Αθήνα κόντρα στον Κύζικο ο Μανόλης Πρασανάκης.Ο νέος τεχνικός της ομάδας του ΟΦΗ έχει δύσκολο έργο  να επιτελέσει καθώς η βαθμολογική θέση της ομάδας την θέτει σε κίνδυνο υποβιβασμού.
Ο ίδιος μιλώντας στο prismasport.gr σχολίασε: «Για την μέχρι τώρα πορεία της η ομάδα θα κάνει την αυτοκριτική της στο τέλος. Δουλεύουμε στοχευμένα στην ψυχολογία μας. Το ότι μας καταδικάζουν ήδη σε υποβιβασμό είναι κάτι που συμβαίνει συχνά στο άθλημα, εμείς τις απαντήσεις μας θα τις δώσουμε στο γήπεδο.Πρέπει να κάνουμε τέσσερις νίκες για να καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας.Οι παίκτες είναι έμπειροι και έχουν δυνατότητες.Δεν είμαστε μάγοι για να αλλάξουμε όλα τα δεδομένα που ήδη υπάρχουν επειδή άλλαξε ο προπονητής. Θα προσπαθήσουμε μέσα από κάθε παιχνίδι να πάρουμε αυτό που μας αξίζει.Θα δουλέψουμε πολύ στην τακτική μας για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Ο ΟΦΗ είναι ένα σωματείο με μεγάλη ιστορία πίσω του, του αξίζει να είναι σε μεγάλες κατηγορίες»

πηγή: prismasport.gr

2 σχόλια

  • Comment Link ΧΟΡΧΕ Πέμπτη, 06 Μαρτίου 2014 17:46 posted by ΧΟΡΧΕ

    ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΤΗΝ
    "ΜΕΓΑΛΗ" ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΣΤΟ VOLLEY......!

    ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΠΕΤΑΕΙ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΓΚΕΣ ( ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ).

  • Comment Link Rossonero Πέμπτη, 06 Μαρτίου 2014 14:21 posted by Rossonero

    απο πότε οι ομάδες θα πρέπει να μένουν κατηγορίες λόγω ιστορίας???

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ