1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-11-2014 20:02

Σοκ με Λαδένη που από το Ρέντη θα βρεθεί στο... χειρουργείο για χιαστούς!

Την ώρα που η γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού δίνει τον πρώτο κρίσιμο ευρωπαϊκό αγώνα στο Μινσκ το μεγάλο της αστέρι Αφροδίτη Λαδένη θα βρίσκεται στο Ρέντη για να παρακολουθήσει τον ευρωπαϊκό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γκενκ. Δυστυχώς ο λόγος που κράτησε την Λαδένη στην Αθήνα και δεν βρίσκεται στο Μινσκ δεν είναι ευχάριστος.

Στον αγώνα με τον ΟΠΕΡ στο Ρέθυμνο τραυματίστηκε στο γόνατο και οι ιατρικές εξετάσεις που βγήκαν σήμερα και αποκαλύπτει το volleynews.gr επιβεβαίωσαν τις αρχικές δυσοίωνες εκτιμήσεις των γιατρών. Έπαθε ρήξη χιαστών και εντός των ημερών θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση χάνοντας το μεγαλύτερο μέρος της αγωνιστικής περιόδου. Οι άνθρωποι της διοίκησης του Πανναξιακού έχουν συμπαρασταθεί στην αθλήτρια η οποία βρίσκεται εδώ και τρεις ημέρες στην Αθήνα με υψηλόβαθμο στέλεχος της διοίκησης και όπως λένε θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους ώστε η Αφροδίτη να γυρίσει άμεσα στην ομάδα.

Το volleynews.gr εύχεται στην Αφροδίτη Λαδένη περαστικά και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

Μινχάνκα Μινσκ - Πανναξιακός Live...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ