1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-11-2014 16:37

Τους λυπήθηκε και ο οδηγός του πούλμαν!

Εκτός ελέγχου τείνει να βγει η κατάσταση στην ομάδα βόλεϊ ανδρών της ΑΕΚ, με απρόβλεπτες εξελίξεις ακόμα και για την παρουσία της Ενωσης στο πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ.




Ακόμα και ο αγωνιστικός διασυρμός στην Αλεξανδρούπολη, από τον Εθνικό, περνάει σε δεύτερη μοίρα μπροστά στο δράμα που περνούν ο Χόρχε Ελγκέτα και οι παίκτες της ομάδας, ενώ η «έκρηξη» του εφόρου, Ζαχαρία Καμαρίκου, προαναγγέλλει και την παραίτησή του. Τα χειρότερα, όμως, δυστυχώς φαίνεται να έρχονται. Οι παίκτες, σήμερα, θα έχουν μεταξύ τους συνάντηση για να καθορίσουν τη στάση τους έναντι της διοίκησης του Αλέξη Αλεξίου, που παραμένει άφαντη.

Και χωρίς βίζες!

Οι πληροφορίες λένε πως ο Αργεντινός προπονητής, Χόρχε Ελγκέτα, έβγαλε εισιτήριο για να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά ακόμα και εκεί προκύπτει πρόβλημα, εάν επιβεβαιωθούν τα χειρότερα σενάρια. Σύμφωνα με αυτά, η διοίκηση της ΑΕΚ δεν έχει φροντίσει να ανανεώσει τις αθλητικές βίζες του προπονητή και των παικτών κι αν επιχειρήσουν να βγουν από τη χώρα θα έχουν πρόβλημα με τις αρχές.

Έβαλε από την τσέπη του

Οι αναφορές για τις δραματικές καταστάσεις που βιώνουν οι αθλητές είναι εξωφρενικές και οι συνθήκες που υπάρχουν στην ομάδα αμαυρώνουν την ιστορία και το γόητρο της ΑΕΚ αλλά και του ελληνικού βόλεϊ. Η αποστολή ταξίδεψε στην Αλεξανδρούπολη με πούλμαν της εταιρείας «Κληρονόμου», της Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά κανείς δεν είχε χρήματα να πληρώσει το πετρέλαιο ούτε και να φροντίσει για τη σίτιση των αθλητών, οι οποίοι έκαναν 10 ώρες ταξίδι χωρίς ένα σάντουιτς. Μπροστά στην τραγική κατάσταση ακόμα και ο απλήρωτος οδηγός του πούλμαν λυπήθηκε τους αθλητές και έβαλε από την τσέπη του τα έξοδα για το πετρέλαιο και ένα σνακ!

Εφημερίδα Goalnews

7 σχόλια

  • Comment Link panatha 13 Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 12:56 posted by panatha 13

    180.000 εχει ο παναθηναικος

  • Comment Link pamvo fan Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 11:24 posted by pamvo fan

    συμφωνω,και επαυξάνω με τον φιλο αεκτζη πειραιωτη .

    κριμα πολύ.

  • Comment Link ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ΑΕΚΤΖΗΣ Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 05:55 posted by ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ΑΕΚΤΖΗΣ

    Ένα ικανοποιητικό μπάτζετ στην σημερινή Α1, είναι περίπου 200000 χιλιάδες ευρώ. Τα 100000 καλύπτονται από τον ΟΠΑΠ και ΝOVA. Λάθος που φτιάχθηκε ομάδα με τόσους ξένους παίκτες και προπονητητές. Οκ. Αλλά τι θέλουν να μας πουν; Ότι στην προοπτικη των μεγαλείων, των εκατομυρίων και των γηπέδων, δεν υπαρχουν Αεκτζίδες να καλυψουν τα άλλα 100000; Μια συναυλία να οργανώσεις, μια λαχειοφόρο να κάνεις, αν βγουν μπροστα δυό-τρία άτομα προβεβλημένα, βγήκαν τα λεφτά. Αλλά ποιός να τα οργανώσει και ποιος να τα διαχειριστεί; Τα λαμόγια; ΑΕΚ δεν είναι η περιοχή, δεν είναι το γήπεδο, δεν είναι οι "επαγγελματίες οπαδοί". Η ΑΕΚ είναι αυτά που κουβάλησαν οι πρόσφυγες μαζί τους και τα έχουν μεταλαμπαδεύσει στις επόμενες γενιές. Η ΑΕΚ είναι όπου βρίσκομαι και όπου πάω. Με περιφάνια για αυτά που αντιπροσωπεύει. Με ιστορία όχι τίτλων (ΝΑ ΤΟΥΣ Χ..Ω) και διακρίσεων, αλλά με ανθρώπινη προσπάθεια και αθλητικό πολιτισμό. Τα λαμόγια τρώνε ακόμα από τις σάρκες του πτώματός της. Δεν είναι που τρώνε λεφτά, είναι που χρησιμοποιούν το όνομα της για προσωπική τους προβολή. Μαζί και όλοι αυτοί που υπόσχονται αεκτζίδικες εποχές, μέσα σε περιβάλλον διαφθοράς και μπόχας. Να τους χαιρόμαστε όλοι οι Αεκτζίδες, που μας έχουν κάνει περίγελο των πάντων. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚΤΖΗΣ, ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΑΕΚ.

  • Comment Link Founes Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014 20:20 posted by Founes

    Ενώ ο μεγάλος σωτήρας κεραμιδόγατος ειναι καλύτερος... Εχει βάλει 1€

  • Comment Link Babakida Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014 18:13 posted by Babakida

    Ειλικρινά τωρα, υπάρχει κάποιος παίχτης ή προπονητής στην ΑΕΚ που πιστεύει οτι υπάρχει πιθανότητα να πάρει λεφτά φέτος;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ