1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-11-2014 22:33

Το αδιέξοδο φέρνει αλλαγές

Οι άθλιες συνθήκες που βιώνουν οι βολεϊμπολίστες της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα δυστυχώς δεν είναι κάτι που διαψεύδεται, ούτε και κουκουλώνεται με μία δήλωση διάψευσης χωρίς επιχειρήματα. Ο βήχας, ο έρωτας και τα προβλήματα δεν κρύβονται. Είναι μία πραγματικότητα που προσβάλει την ΑΕΚ και το κορυφαίο ελληνικό πρωτάθλημα και η δημοσιοποίηση τους είναι η μεγάλη ευκαιρία για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα έστω και μερικώς.

Όπως παραδέχτηκε πρόσφατα ο επικεφαλής του τμήματος Μάνος Μακρής η ομάδα σχεδιάστηκε με προϋπολογισμό κοντά στις 300.000 Ευρώ. Το δύσκολο δεν είναι να φτιάξεις μια ομάδα αλλά να μπορέσεις να την συντηρήσεις.

Όλες οι πηγές εσόδων που προβλέπονταν στο αρχικό πλάνο όχι μόνο δεν απέφεραν τα αναμενόμενα αλλά όπως αποδείχτηκε και τα όποια έσοδα υπήρξαν αναλώθηκαν στα καθημερινά λειτουργικά έξοδα. Οι παίκτες εδώ και καιρό δεν έχουν ούτε τις βασικές παροχές. Μοιραία, ο Χόρχε Ελγκέτα έβλεπε τους παίκτες να λιγοστεύουν και η προπόνηση να μετατρέπεται σε ψυχοθεραπεία των αθλητών.

 

Όλο το άρθρο: ΕΔΩ

 

 

 

 

 

1 σχόλιο

  • Comment Link Φίλαθλος ΑΕΚ Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 14:22 posted by Φίλαθλος ΑΕΚ

    Τέλος το παραμύθι παιδιά...

    Παραγοντίσκοι αν δεν μπορείτε σηκωθείτε και φύγετε.

    Λαζόπουλους και λοιπούς δεν χρειαζόμαστε πια..

    Φτάνει η κοροϊδία στον κόσμο της ΑΕΚ.

    Η θέση της ΑΕΚ είναι πάντα στην πρώτη κατηγορία. Προτιμότερο όμως να έχουμε ομάδα με μικρότερη δυναμική με ψηλά το κεφάλι, παρά να ξεφτιλίζεται ο Δικέφαλος Αετός κάθε εβδομάδα για χρέη και λοιπές ιστορίες καθημερινής τρέλας.

    Ο κόσμος έχει αποδείξει ότι είναι υπεράνω τίτλων, όμως θέλει ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

    Όλοι αυτοί οι παράγοντες που περνούν από την ΑΕΚ αφήνουν μια τρύπα στο νερό και φεύγουν, καταφέρνουν το αντίθετο..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ