1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-01-2017 01:00

Νίκολιτς: «Το πιστέψαμε στο τέλος»

Ο προπονητής του Φοίνικας Σύρου Ντούσκο Νίκολιτς είπε για τη νίκη με 3-2 στο Ζηρίνειο κόντρα στην Κηφισιά: 


«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι ακριβώς όπως το περιμέναμε. Ήταν το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς και προερχόμασταν από μεγάλη διακοπή. Προσπαθήσαμε να κάνουμε φιλικά παιχνίδια αλλά λόγω του καιρού δεν ήταν δυνατό να γίνουν. Στην αρχή φοβήθηκα αλλά αντιδράσαμε σωστά, το παλέψαμε και νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη. Προερχόμαστε από δύο παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη κατάληξη για εμάς. Ήταν δύσκολο όταν ξεκίνησε το 2ο σετ, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, κάνανε πολλές επιθέσεις σε αντίθεση με εμάς. Η Κηφισιά είναι έμπειρη ομάδα και ξέρει πως να αντιδρά. Μετά για εμάς ήταν δύσκολο αλλά αντιδράσαμε καλά στο 5ο σετ και νομίζω αξίζαμε τη νίκη. Το πιστέψαμε μέχρι το τέλος παρά την διαφορά στην αρχή του 5ου σετ (5-1) ότι μπορούμε να κερδίσουμε και το καταφέραμε». 


Ο πασαδόρος του Φοίνικα Ματέο Πάρις είπε: «Τα τελευταία χρονια παίζουμε μονο τάι μρπέικ στην Κηφισιά και όπως στον πρώτο γύρο πήραμε τη νίκη. Στο παιχνίδι είχαμε δύο πρόσωπα. Δεν ξερω αν έφραιγε η διακοπη, αλλά είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τους δύο βαθμούς».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ