1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-10-2017 19:25

Να ...συλληφθούν

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Γελάει η παγκόσμια αθλητική κοινότητα με το Λιγκ Καπ της ΕΣΑΠ, όπου καταργήθηκε κάθε έννοια αξιοκρατίας, εξαιτίας της τεμπελιάς, της αβελτηρίας και της ξεπέτας...

Αν υπήρχε αθλητική αστυνομία θα συλλάμβανε πρώτα απ όλα τον εμπνευστή ή καλύτερα τον αντιγραφέα της προκήρυξης και θα του επέβαλε δια βίου, την απαγόρευση προσέγγισης σε αθλητικούς χώρους, σε ακτίνα 5 χιλιομέτρων.

Τι έκανε ο γίγαντας; Λόγω τεμπελιάς και αβελτηρίας πήρε την προκήρυξη της ΕΟΠΕ, όσον αφορά την Α1 γυναικών και την αντέγραψε. Έλα όμως που εκεί αναφέρονται σε πρωτάθλημα 22 αγώνων και σύμφωνα με την προσέγγιση τους, προηγούνται τα συνολικά σετ από τις νίκες και τα μεταξύ των ισοβαθμούντων αποτελέσματα. Κακώς βέβαια, γιατί σύμφωνα με άποψη μας, πάνω απ όλα πρέπει να ισχύουν οι νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια. Υπάρχει όμως λογική, που θέλει τις ομάδες να μην είναι αδιάφορες σε όλα τα ματς, όσον αφορά την έκταση του σκορ (3-0, 3-1, 3-2)

Τα προκριματικά του Λιγκ Καπ όμως είναι ένα τουρνουά 2 αγώνων και καταγράφεται ως ηλίθιο να προηγούνται τα σετ των νικών, γιατί μπορεί να προκύψουν τραγελαφικά αποτελέσματα, όπως και συνέβη. Έτσι αποκλείσθηκε από την τελική φάση μια αήττητη ομάδα, που κέρδισε και τους δυο αντιπάλους της και πάνω απ όλα την ομάδα με την οποία ισοβάθμησε. Δεν έχει συμβεί ποτέ και πουθενά να αποκλείεται μια ΑΗΤΤΗΤΗ ομάδα, αλλά στην ΕΣΑΠ τα κατάφεραν και θα τους γράψουν στο βιβλίο ΓΚΙΝΝΕΣ.

Εκτός από τον εμπνευστή-αντιγραφέα πρέπει να επιβληθούν αθλητικές ποινές στους 12 εκπροσώπους των σωματείων στην ΕΣΑΠ, που συμφώνησαν και υπέγραψαν, αλλά και στους 12 προπονητές που διάβασαν(αν τη διάβασαν) την προκήρυξη και δεν ξεσήκωσαν τον κόσμο.

Και η ιλαροτραγωδία συνεχίζεται, με την ΕΣΑΠ να εφαρμόζει την προσφιλή τακτική της κατάργησης των κανονισμών και των προκηρύξεων για συμφεροντολογικούς λόγους. Βλέπετε ο παθών και συνυπεύθυνος Φοίνικας Σύρου, θα διοργάνωνε το φαιναλ φορ και τώρα πρέπει να ψάχνουν νέο διοργανωτή που θα καλύψει τα έξοδα και είναι δύσκολη η εποχή για ήρωες...

Δια περιφοράς , λες και είναι επιτάφιος , θέλουν να καταργήσουν για πολλοστή φορά την ηλίθια κατά ομολογία προκήρυξη, για να σώσουν την κατάσταση, το γόητρο και το οικονομικό σκέλος του Λιγκ Καπ.

Κύριοι, στην προκήρυξη δεν υπάρχει καμία ασάφεια και δεν χρειάζεται νομική γνωμοδότηση. Προκρίνεται ο Ηρακλής Χαλκίδας με 1 νίκη 1 ήττα γιατί το πηλίκο του κλάσματος(5-3) είναι καλύτερο του 6-4, αφού η αριθμητική θεωρεί μεγαλύτερο το 1,666 του 1,5. Τελεία και παύλα.

Για να μην υποπέσετε σε νέο ολίσθημα μια είναι η λύση. Να παραιτηθεί ο Ηρακλής Χαλκίδας από το φαιναλ φορ του Λιγκ και να πάει ο δεύτερος Φοίνικας Σύρου. Ετσι θα σώσετε τουλάχιστον τα προσχήματα, αλλά πάλι θα γελοιοποιηθείτε. Αλλά σε μικρότερο βαθμό

ΑΚΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Η ΑΗΤΤΗΤΗ ΟΜΑΔΑ...

Με όλα αυτά το βόλει αυξάνει την ανυποληψία του και γελούν όλα τα άλλα σπορ με εμάς που ασχολούμαστε...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ