1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-10-2015 23:36

Με Αρμενάκη κόντρα στην Ανόρθωση η Αναγέννηση Δερύνειας

Αγώνες ντέρμπι περιλαμβάνει η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας Πετοσφαίρισης στην Κύπρο. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το ντέρμπι της Αναγέννησης Δερύνειας του Απόστολου Αρμενάκη με την Ανόρθωση. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει  το αιώνιο ντέρμπι της Λευκωσίας μεταξύ Ομόνοιας – ΑΠΟΕΛ το οποίο ορίστηκε για την Κυριακή.

Αμφίρροπη μάχη αναμένεται να γίνει στην κλειστή αίθουσα «Αφροδίτη» μεταξύ του Παφιακού και της  ΑΕΚ Καραβά, ενώ στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού», η Νέα Σαλαμίνα θα αντιμετωπίσει τον νεοφώτιστο Εθνικό Λατσιών. Οι τρις αγώνες θα αρχίσουν στις 20:00. Αναλυτικά:

Αναγέννηση Δερύνειας. – Ανόρθωση

Πολύ δυνατή μάχη αναμένεται να γίνει στο γήπεδο της Δερύνειας μεταξύ της Αναγέννησης και της Ανόρθωσης. Οι δυο ομάδες έδειξαν καλό πρόσωπο την πρώτη αγωνιστική όπου η Αναγέννηση στον πιο αμφίρροπο αγώνα έχασε με 3 -2 από το ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία, ενώ προηγείτο με 2-0 σετ, ενώ η Ανόρθωση κέρδισε καθαρά με 3 -0 την  PokkaΑΕΚ Καραβά.

Για τον αγώνα της  Παρασκευής  ο προπονητής της Αναγέννησης πονοκεφαλιάζει για την κατάσταση του Βραζιλιάνου  Πράια ο οποίος αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα στο χέρι και προπονείται επιφυλακτικά.  Ο προπονητής των «πρασίνων» Αντώνης Κωνσταντίνου μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ  χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι αλλά ανέφερε ότι η ομάδα του θα παλέψει για το καλύτερο.  Ο κ. Κωνσταντίνου ανέφερε ότι μετά την ήττα από το ΑΠΟΕΛ και τον τρόπο που ήλθε επικρατεί κατήφεια στους παίκτες, αλλά βλέπουν τη συνέχεια με αισιοδοξία. Ο προπονητής της Αναγέννησης ανέφερε ότι η ομάδα του θέλει χρόνο για να δέσει.    

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα ταξιδέψει η Ανόρθωση στη Δερύνεια. Ο προπονητής Μάριος Κοντός μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ανέφερε ότι  ο αγώνας κρύβει δυσκολίες, αλλά ο στόχος της ομάδας του είναι η νίκη.  Ο κ. Κοντός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του  κόντρα στην  PokkaΑΕΚ Καραβά στην πρεμιέρα.

Παφιακός – PokkaΑΕΚ Καραβά

Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται να γίνει στην κλειστή αίθουσα «Αφροδίτη» στην Πάφο μεταξύ του τοπικού Παφιακού και της  PokkaΑΕΚ Καραβά.  OΠαφιακός στην πρεμιέρα πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα δείχνοντας πολύ καλό πρόσωπο. Αντίθετα, η  PokkaΑΕΚ Καραβά έχασε από την Ανόρθωση  και θα αναζητήσει την πρώτη της νίκη.

Αγωνιστικά, ο Παφιακός δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και με την ψυχολογία στα ύψη στοχεύει στη δεύτερή της νίκη. Η PokkaΑΕΚ Καραβά αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες  γηπεδικό πρόβλημα αφού σ το Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» δεν  προπονείται όπως θέλει.  Την ίδια ώρα ο Ιταλοαργεντινός  προπονητής Χόρχε Κοννεστράτσι αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα τραυματισμών όπως του Ανδρέα Σπύρου, αλλά αναμένεται να αγωνιστούν  οι Αντώνης Χριστοφή και ο Βενεζουελάνος Χουόζας.

Νέα Σαλαμίνα –Καποδίστριας  Εθνικός Λατσιών

Στο Αθλητικό Κέντρο  «Σπύρος Κυπριανού» Νέα Σαλαμίνα και Καποδίστριας Εθνικός Λατσιών θα επιδιώξουν την πρώτη τους νίκη. Οι δυο ομάδες ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από Παφιακό και Ομόνοια αντίστοιχα και θα επιδιώξουν την πρώτη τους νίκη.

Οι ερυθρόλευκοι του Αυστραλού προπονητή Λουκ Ρέινολτς στοχεύουν τη νίκη αφού έχουν πρωταγωνιστικές βλέψεις και μια δεύτερη ήττα στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» δεν θα εξυπηρετήσει καθόλου τα σχέδιά τους. Το πλάνο του Αυστραλού προπονητή θα είναι ενισχυμένο αφού θα αγωνιστεί ο Κολομβιανός διαγώνιος Χόρχε Μορένο., που προσφέρει  άλλη δυναμική στην ομάδα. Ο γενικός αρχηγός της ομάδας Μαρίνος Μπέρος ανέφερε ότι η Νέα Σαλαμίνα θα εμφανιστεί καλύτερη στον αγώνα της Παρασκευής με στόχο τη νίκη. Ο κ.  Μπέρος είπε ότι  στον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στον Παφιακό στοίχισε η απουσία του Μορένο.

Ο Καποδίστριας  Εθνικός Λατσιών πάει με απαιτήσεις στη Λεμεσό στοχεύοντας την παρθενική του νίκη στην Α’ Κατηγορία. Στον αγώνα της πρεμιέρας με την Ομόνοια μετά το πρώτο σετ η ομάδα του Νίκου Ιωάννου ανέβηκε παρουσιάζοντας καλό πρόσωπο.

Οι Λατσιώτες δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή τους. Ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος του τμήματος πετοσφαίρισης Χριστόδουλος Χριστοδούλλου ανέφερε ότι  η ομάδα του είναι πανέτοιμη για την αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα με στόχο τη νίκη.

Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ

 Την Κυριακή στις 20:30 θα γίνει το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής μεταξύ της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία». Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν νικηφόρα τη σεζόν και πάνε με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι. Οι πράσινοι του Σάββα Σάββα κέρδισαν στα Λατσιά τον νεοφώτιστο Καποδίστρια Εθνικό με 3 -0, ενώ προέρχονται και από τη νίκη στο Σούπερ Καπ με την ΑΕΚ Καραβά. Οι γαλαζοκίτρινοι του Μίμη Παμπακά στην πρεμιέρα ανέτρεψαν τα δεδομένα και κέρδισαν την Αναγέννηση Δερύνειας στο Λευκόθεο με 3 -2, ενώ έχαναν με 0-2 δείχνοντας δυναμική.

Για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ ο προπονητής της Ομόνοιας Σάββας Σάββα εξέφρασε την άποψη ότι η έκβαση του αγώνα εξαρτάται από τη δική του ομάδα παρά το γεγονός ότι πρόκειται  για ντέρμπι. Μοναδικό πρόβλημα για τον κ. Σάββα το  γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες η Ομόνοια προπονείται στο πολυπροπονητήριο Ευάγγελος Φλωράκης λόγω του ότι το Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» είναι καταλυμένο λόγω αγώνων της Εθνιικής Ανδρών Φούτσαλ.

Εξάλλου, οι γαλαζοκίτρινοι πάνε αποφασισμένοι για τη νίκη έστω και εάν αντιμετωπίζουν εκ νέου το πρόβλημα τραυματισμού του Γαβριήλ Γεωργίου ο οποίος θα απουσιάσει. Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Μίμης Παμπακάς δήλωσε αισιόδοξος για τη νίκη της ομάδας του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ