1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-04-2015 12:41

Διαμαρτυρία ΠΑΣΑΠ για τα παράβολα Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Μία μέρα πριν από την έναρξη των τελικών αγώνων ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, ο ΠΑΣΑΠ με ανακοίνωσή του διαμαρτύρεται για τη μή καταβολή του παραβόλου από τις δύο ομάδες.

Μία ημέρα πριν την έναρξη των τελικών της Volley League, ο ΠΑ.Σ.Α.Π. βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο για την  στάση των δύο φιναλίστ του πρωταθλήματος απέναντι στον Συνδεσμό μας και την νομιμότητα.

Συγκεκριμένα:

Βάσει του Κανονισμού Σχέσεων Αθλητών-ΤΑΑ, απαραίτητη προϋπόθεση έγκρισης συμβολαίων είναι η καταβολή ενός παραβόλου ανά συμβόλαιο προς τον ΠΑΣΑΠ.

Μέχρι φέτος την παραπάνω υποχρέωση την διευθετούσε η ΕΣΑΠ για το σύνολο των ΤΑΑ μέσω της χορηγίας του ΟΠΑΠ. Φέτος λόγω της χορηγικής διαφοροποίησης των ΤΑΑ ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ, η “υποχρέωση” αυτή έπρεπε να καλυφθεί απευθείας από τα δύο αυτά σωματεία.

Τυπικά και με βάση τον Κανονισμό η συγκεκριμένη καταβολή παραβόλου έπρεπε να γίνει ταυτόχρονα με την υπογραφή των συμβολαίων και σε κάθε περίπτωση πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Προφανώς η παράταση χρόνου που ζητήθηκε και δόθηκε από τον ΠΑ.Σ.Α.Π. εξελήφθη ως αδυναμία και φτάσαμε σήμερα, παρά τις συνεχόμενες οχλήσεις και επιστολές μας, μια ημέρα πριν την έναρξη των τελικών, τα ποσά αυτά να παραμένουν απλήρωτα.

Παρά τις διαβεβαιώσεις του Προέδρου της ΕΣΑΠ τις τελευταίες εβδομάδες, ό,τι τα δύο σωματεία θα καλύψουν το χρέος τους άμεσα, ακόμα δεν έχει υπάρξει η παραμικρή κίνηση.

Οφείλουμε να δημοσιοποιήσουμε την τακτική αυτή των δύο σωματείων, που με τον τρόπο τους δείχνουν ασέβεια τόσο προς τον Σύνδεσμό μας, όσο και προς την διοργανώτρια αρχή, εκθέτοντάς την για την “παράτυπη” έγκριση των ανωτέρω συμβολαίων.

Στη δημοκρατία οι τύποι και η νομιμότητα είναι ουσία και πρέπει να τηρούνται από όλους χωρίς εξαιρέσεις.

Καλούμε για ακόμη μια φορά, δημόσια πλέον, τα σωματεία αυτά να ανταποκριθούν στις εκ του Κανονισμού υποχρεώσεις τους, σε αντίθετη περίπτωση, ο ΠΑΣΑΠ επιφυλλάσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά του ενώπιον κάθε αρμόδιας Αρχής.

13 σχόλια

  • Comment Link αγανακτισμενος Σάββατο, 25 Απριλίου 2015 21:28 posted by αγανακτισμενος

    Και να μην μου απαντησετε δεν με νοιαζει!Διαψευστε τα αν θελετε αυτα που γραφω!Παντως ολος ο βολλευμπολιστικος κοσμος ξερει την αληθεια και πλεον ολα θα παρουν το δρομο τους.Περιμενω σχολιο σας τις επομενες μερες οταν βγει στη φορα οτι και καποιος αλλος χρωσταει για να πειτε κατι και να δικαιολογησετε τα χαλια της διοικησης σας.(ας κοιταξουν την καμπουρα τους ξαναλεω)

  • Comment Link πετρος σταυρου Σάββατο, 25 Απριλίου 2015 10:25 posted by πετρος σταυρου

    θα σου απαντησω εφόσον γραψεις επωνυμα.(να εχεις τα κοτσια)

    οσο γραφεις εριστικα ,και μην αποδεχόμενος ότι γινονται προσπαθιες εκ μερους της ομαδας ,είναι σαν να μιλω στο τοιχο του σπιτιου μου.

  • Comment Link αγανακτισμενος Σάββατο, 25 Απριλίου 2015 09:26 posted by αγανακτισμενος

    Κε Σταυρου στον χαρακτηρισμό "κουμασι" δεν αναφερθηκα σε εσας,δεν σας ξερω οποτε δεν παει σε εσας,παει στους κυρίους που υποτιθεται διοικουν(κοροιδευουν).Εσας το μονο που σας καταλογιζω ειναι το οτι υπερασπιζεστε λογικες που επουδενι δεν θα θελατε να σας τις κανουν στις δουλειες σας!Γιατι λοιπον να τις ανεχτω εγω.Θα χρησιμοποιησω οποιονδηποτε τροπο μπορω να προφυλαξω αλλους ανθρωπους!Ξαναρωταω:Εγκρινετε την λογικη του ψεμματος και της κοροιδιας απεναντι σε επαγγελματιες(πιθανοτατα με οικογενεια και παιδια η αλλες υποχρεωσεις τραπεζικες,ενοικια κλπ)ή εισαστε με τις ντομπρες και αντρικιες εξηγησεις;(αγνωστο προς τους κυριους εκει)

  • Comment Link πετρος σταυρου Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015 20:02 posted by πετρος σταυρου

    φιλε ,είναι πασιφανες ότι θες ντε και καλα να ακούγεσαι και να διαβαζεσαι μονο εσυ και η αποψη σου.

    εγω είμαι σιγουρος ότι η προσπαθεια του παμβοχαικου είναι πολύ καλυτερη από πολλες ομαδες για να μπορεσει να ανταπεξελθει στις υποχρεώσεις του.

    τωρα ΕΣΥ συνέχισε να λες αυτά που θέλεις.

    επισης χαρακτηρισμοι του στυλ κουμάσια σου τις επιστρεφω από την στιγμη που δεν εχω προβει εγω σε κατι τετοιο ,και από την στιγμη που γραφεις και ανωνυμα.

    αυτά.

  • Comment Link αγανακτισμενος Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015 15:55 posted by αγανακτισμενος

    Οποτε παιδια κλειστε το το μαγαζι απο τη στιγμη που ουσιαστικα λετε ελατε αλλα δεν θα παρετε μια.Το χειροτερο κε Σταυρου ειναι τα ψεμματα και η αναξιοπιστια της διοικησης σε ολα και οχι η συνεπεια(ανυπαρκτη).Σαρεσει εσενα να σε κοροιδευουν οσον αφορα τη δουλεια σου!Πες μας σε παρακαλω!Εγκρινεις τετοιες λογικες;Οσο για τον pamvo fan επειδη το επιασα το ειρωνικο(οτι εσυ μια χαρα καλοκαιρι θα κανεις ενω εμεις χαλια επειδή δεν θα παρουμε μια) σου απανταω:Αληθεια ειναι οντως τα κλαιω ομως πιστεψε με ολα ειναι δανεικα και καλυτερα να σου βγει το ματι!Εγω με οποιονδηποτε τροπο θα προσπαθησω να ενημερωσω ολους οσους θα σκεφτονται να ερθουν και με ρωτανε για το τι κουμασια είστε!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ