1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
25-06-2015 19:52

Στο Βραχάτι ο Ωρολογάς

Παίκτης του Παμβοχαϊκού θα μπορεί να θεωρείται ο Δημήτρης Ωρολογάς, ο οποίος εκτός απροόπτου θα ενισχύσει την ομάδα του Βραχατίου για την επόμενη σεζόν. 

O 32χρονος ακραίος έχει δώσει ήδη τα χέρια με τον Παμβοχαϊκό και μένουν μόνο οι υπογραφές για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Με πολύ καλές εμφανίσεις στην ΑΕΚ παρά τον υποβιβασμό της και υψηλά ποσοστά σε επίθεση και υποδοχή, ο Δημήτρης Ωρολογάς καλείται να ανεβάσει την ομάδα του Βραχατίου πάνω από την έβδομη θέση στην οποία τερμάτισε πέρσι, ενώ στο τιμ αναμένεται να προστεθούν δύο ξένοι. 

10 σχόλια

  • Comment Link Volleyfun Κυριακή, 05 Ιουλίου 2015 13:07 posted by Volleyfun

    Μόνο με Ερυθραία μπορεί να κάνει και αυτό από του χρόνου. Να δούμε και τα χρέη, την σύνθεση του ΤΑΑ και μετά όλα τα υπόλοιπα.

  • Comment Link Κριμα Σάββατο, 04 Ιουλίου 2015 19:30 posted by Κριμα

    Αμα βρει και Αφμ με κσμμια συγχωνευση μπορει να ειναι και Α1.Αλλοιως γεια σας η σταχτοπουτα.Η Ερυθραια δεν τσιμπησε.Για να δουμε η Μεταμορφωση

  • Comment Link volleystar Σάββατο, 04 Ιουλίου 2015 13:46 posted by volleystar

    Η Κηφισιά είναι μία ομάδα που χαίρει συμπάθειας και αναγνώρισης απο φιλάθλους και αθλητές.Αλλά ταυτόχρονα δεν έχει, είτε από επιλογή δική της,είτε απο επίλογή των μέσων την προβολή και την επικοινωνία προς τα έξω που έχουν άλλες ομάδες με γραφεία τύπου ή πιο μεγάλα ονόματα κτλ. Οπότε ανεξάρτητα με το Ρουμελιωτάκη,μη σας κάνει εντύπωση αν μία ωραία πρωία ανακοινώσει κάμποσες ανανεώσεις και μετεγγραφές έστω και τη τελευταία στιγμή.Άλλωστε έχουν δείξει οι ανθρωποί της
    Ότι έχουν το τρόπο τους...

  • Comment Link ναυαρχος Σάββατο, 04 Ιουλίου 2015 11:20 posted by ναυαρχος

    απο τη στιγμη που ελειξε το συμβολαιο του ειναι ελευθερος να παει οπου θελει

  • Comment Link pamvo fan Σάββατο, 04 Ιουλίου 2015 08:25 posted by pamvo fan

    γιατι δεν θα συνεχισει στην κηφισια ?

    δεν εχει ακουστει κατι παντως.

    είναι διθεσιμος?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ