1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-06-2024 18:21

Στα «πράσινα» για δεύτερη χρονιά η Μαρτίνα Σάμανταν

Στον Παναθηναϊκό παρέμεινε η Μαρτίνα Σαμαντάν. Η 30χρονη Κροάτισα κεντρική (1μ93) που ήταν καθοριστική στη μεγάλη ανατροπή των «πρασίνων» στους τελικούς πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό, και στην κατάκτηση του τρίτου σερί τίτλου, έδωσε τα χέρια με την διοίκηση του τριφυλλιού για δεύτερη σεζόν.

Η ανανέωση αυτήν η τέταρτη για τη νέα χρονιά μετά την παραμονή των Χατζηευστρατιάδου, Μεταξά, Μπελιά και του προπονητή της ομάδας Ντράγκαν Νέσιτς.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Μαρτίνα Σάμανταν για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, για την αγωνιστική σεζόν 2024-25.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Σάμανταν ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να φοράω τα πράσινα για δεύτερη χρονιά. Είναι μεγάλη τιμή να αγωνίζομαι για τον Παναθηναϊκό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση για τη στήριξη την περσινή σεζόν και την εμπιστοσύνη για την καινούρια. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.