1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Στις άρτιες εγκαταστάσεις του 4 Sports Club στο Χαλάνδρι μεταφέρεται το πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ, καθώς από 24 έως 26 Μαΐου θα διεξαχθεί το 4 SPORTS OPEN.
Την αποδέσμευση συνολικά οκτώ παικτών από το περυσινό ρόστερ, ανακοίνωσε η ανδρική ομάδα βολεϊ του Παναθηναϊκού.Συγκεκριμένα από τους «πράσινους» που κατέκτησαν μονο το Λγκ καπ και έχασαν το νταμπλ, αποχώρησαν όλοι οι ξένοι (Ερνάντες, Ρανγκέλ, Κόβαρ, Ιερεθουέλο, Κερν) αλλά και οι έλληνες, Ζήσης, Παπαγγελόπουλος και Κωστόπουλος.
Μετά τις Στέλλα Χριστοδούλου, Χριστίνα Αδαμοπούλου, και η 21 χρονη διαγώνια (1μ82) Ειρήνη Αγγελοπούλου ανανέωσε για δεύτερη χρονιά με τον ΑΟ Θήρας.
Το πλήρες πρόγραμμα και οι διαιτητές του τουρνουά ανόδου γυναικών στην Α2 Εθνική κατηγορία. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί απο 22-26/5 στο Ε.Α.Κ. Χανίων στην Κρήτη με την συμμετοχή του Α.Ο. Κύδων, Σ.Φ.Α.Μ. Φοίβος, Α.Ο. Θρίαμβος, Γ.Ε. Παναχαϊκή και Α.Σ. Άθληση.
Οριστικοποιήθηκε το καλεντάρι των διοργανώσεων που προσμετρούνται στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανδρών-Γυναικών μέχρι και το τέλος Ιουλίου 2024 και ειδικά οι υπόλοιπες από τις μεγάλες διοργανώσεις των MASTERS που περιλαμβάνουν και τον μεγάλο τελικό της Αθήνας.
Την απόκτηση του 23 χρονου Δανού πασαδόρου Μίκελ Χοφ, ο οποίος αγωνίστηκε σε Ολλανδία, Βέλγιο και Τουρκία και πέρυσι στη Γαλλική Ναρμπόν ανακοίνωσε ο Πήγασος Πολίχνης. Ο Χοφ θα αντικαταστήσει τον πολύπειρο Κώστα Προύσαλη που συμφώνησε να επιστρέψει στον Ηρακλή.
Ο Αντιόλ Κόλα με τον Βαγγέλη Σιδέρη στους άνδρες και η Ευανθία Λάβδα με την Βασιλική Ματιάδη στις γυναίκες κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Hall of Brands BVA Open, το πρώτο επίσημο τουρνουά του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ 2024.
Την επιθετική του ενίσχυση με την εκρηκτική Αμερικανίδα Αμέθιστ Χάρπερ, ανακοίνωσε το Μαρκόπουλο ενόψει της νέας σεζόν. Είναι η τρίτη φετινή ξένη για την ομάδα των Μεσογείων μετά την Αιγύπτια πάσαδόρο Ντάνα Σάβκι, και την Μεξικάνα ακραία, Οτσούα Γκουερέκα.
Για τέταρτη χρονιά η 24 χρονη ακραία (1μ78) Χρστίνα Αδαμοπούλου ανανέωσε με τον ΑΟ Θήρας, με στόχο να τον βοηθήσει στη διεκδίκηση των υψηλών στόχων που έχει κάθε χρόνο η νησιωτική ομάδα.
Για άλλη μια χρονιά ο Γιάννης Αθανασόπουλος ανακηρύχθηκε προπονητής της σεζόν στην Τσεχία ενώ σε συλλογικό επίπεδο πήρε νταμπλ στην Ουγγαρία μα την Βάσας.
Σελίδα 1 από 5005

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ