1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-05-2024 11:45

Γύρισε σελίδα ο Απόλλωνας Καλαμάτας με νέο προπονητή τον Χρ. Δημητρακόπουλο

Ο Χρήστος Δημητρακόπουλος είναι ο διάδοχος του Μπάμπη Μυτσκίδη, στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του Απόλλωνα Καλαμάτας στην Πρι Λιγκ.

 Ο τελευταίος αποχώρησε μετά από επτά χρόνια στο Μεσσηνιακό σύλλογο λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, και με απολογισμό τριών ανόδων από τις τοπικές κατηγορίες στην Πρι Λιγκ.

Με τον Δημητρακόπουλο και το ανάλογο ρόστερ, ο Απόλλωνας θα διεκδικήσει τη νέα σεζόν την άνοδο στη Volley league, κάτι που δεν μπόρεσε να πετύχει τα τελευταία τρία χρόνια, μετά τους ισάριθμους αποκλεισμούς του σε τελική και ημιτελική φάση πλέι οφ από Αιγάλεω, Αμαζόνες, Μίλωνα.

Η σχετική ανακοίνωση του Απόλλωνα αναφέρει:  

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνέχιση της συνεργασίας μας με τον Χρήστο Δημητρακόπουλο ο οποίος αναλαμβάνει πλέον την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας καθώς και την γενική εποπτεία στα τμήματα υποδομών της ομάδας μας.Ο κοουτς έχει δείξει τα δείγματα γραφής του τα δύο χρόνια που είναι μαζί μας και είμαστε σίγουροι ότι θα φέρει εις πέρας και το νέο έργο που αναλαμβάνει εφέτος.

Ως αθλητής έχει υπάρξει ένα από τα κορυφαία λίμπερο της χώρας μας και έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες με επιτυχία ανάμεσα τους ο ΠΑΟ,ο ΟΣΦΠ,ο ΠΑΟΚ,ο ΗΡΑΚΛΗΣ και πολλές άλλες και έχει κατακτήσει πολλά πρωτάθληματα, κύπελλα καθώς και ευρωπαϊκά τρόπαια.

Μετραει 127 συμμετοχές με την εθνική ομάδα καθώς και μια έβδομη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2002

Ως προπονητής έχει μακρόχρονη εμπειρία στην ανδρική ομάδα της Κ 80 καθώς και στη γυναικεία ομάδα του Ακρίτα.

Χρήστο σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ