1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-04-2024 11:07

Πρόταση της ΑΕΚ σε Παπαφωτίου, Πολυνοπούλου ή Χατζηευστρατιάδου στο κέντρο

Μετά την διαφαινόμενη απόκτηση της Εύας Χαντάβα και την συμφωνία με Αγγελική Καββαδία, Μάρα Ράπτη, η ΑΕΚ θέλει και την Αθηνά Παπαφωτίου.

Η Παπαφωτίου όμως έχει πάγια τακτική να συζητά μετά το τέλος του πρωταθλήματος, πρώτα με την ομάδα στην οποία ανήκει και αυτό απάντησε στην ΑΕΚ.

Κοντά στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Η "Ένωση" έκανε πρώτα πρόταση στην Στέλλα Χριστοδούλου, που προτίμησε να μείνει στην Σαντορίνη και μετά στην Παπαφωτίου, αφού είναι δεδομένη η αποχώρηση της Λαμπρινής Κωνσταντινίδου. Σε περίπτωση που δεν μετακομίσει στην Νέα Φιλαδέλφεια η Παπαφωτίου, ο Τζανκρόσι θα φέρει στην Ελλάδα ιταλίδα πασαδόρο. Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ πήρε το μοναδικό πρωτάθλημα της με πασαδόρο την Αθηνά Παπαφωτίου.

Στην ΑΕΚ υπολογίζουν για το κέντρο μια εκ των Πολυνοπούλου, Χατζηευστρατιάδου. Έκαναν ήδη την καλύτερη πρόταση στην πρώην κεντρική μπλοκέρ του ΠΑΟΚ που συζητά και με την Θέτιδα, περιμένουν όμως και την Χατζηευστρατιάδου που ειναι ομιχλώδης η παραμονή της στον Παναθηναϊκό και την επόμενη χρονιά.

Όπως προαναφέραμε στην ΑΕΚ έχουν ήδη υπογράψει η κεντρική Αγγελική Καββαδία και η ακραία Μάρα Ράπτη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.