1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-09-2023 21:22

Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες: Για το χάλκινο μετάλλιο Μάτιου, Τριανταφυλλίδη

Για το χάλκινο μετάλλιο στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες θα αγωνιστούν το πρωί του Σαββάτου η Διονυσία Μάτιου και η Λίζα Τριανταφυλλίδη.
Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας λύγισαν στον ημιτελικό με 2-0 (21-14, 21-19) σετ από τις Ιταλίδες Όρσι, Μπιάνκι και δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό στις εγκαταστάσεις του Καρτερού στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στο πρώτο σετ η ομάδα της Ιταλίας είχε από την αρχή τον έλεγχό του και το κατέκτησε εύκολα με 21-14. Στο δεύτερο σετ οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες έκαναν την αντεπίθεσή τους και ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 18-17. Η Τριανταφυλλίδη ισοφάρισε σε 19-19, η Ιταλία πήρε το side out και στην επόμενη φάση με άσσο διαμορφώθηκε το 21-19.

Αντίπαλος στον μικρό τελικό για Μάτιου και Τριανταφυλλίδη θα είναι ο ηττημένος του ζευγαριού Βιεϊρά/Σαμερό (Γαλλία) - Μπιανκίν/Σκαμπόλι (Ιταλία).

Οι νεαρές Ελένη Αλεξόγλου, Μυρτώ Πασχαλάκη θα διεκδικήσουν το πρωί του Σαββάτου την 7η θέση κόντρα στις Κύπριες Γκουσάροβα, Νίστρομ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.