1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-02-2024 22:02

Ο Μπάμπης Παπαδογούλας επιλέχθηκε για το Ολυμπιακό τουρνουά μπιτς βόλεϊ

Διπλή χαρά για την ελληνική διαιτησία σήμερα καθώς η FIVB ενημέρωσε ότι ο διεθνής διαιτητής Μπάμπης Παπαδογούλας θα ταξιδέψει στο Παρίσι (26 Ιουλίου – 11 Αυγούστου) προκειμένου να διευθύνει αγώνες στο Ολυμπιακό τουρνουά Μπιτς βόλεϊ.
Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη παρουσία του Θεσσαλού ρέφερι σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Ρίο – 2016, Τόκιο – 2021) και τέταρτη συνολικά καθώς στους Αγώνες της Αθήνας (2004) ήταν ως επόπτης.

«Η αλήθεια είναι ότι ο ορισμός μου ήταν κάτι που περίμενα, αλλά η χαρά μου είναι πραγματικά πολύ μεγάλη γιατί την ίδια ημέρα ήρθε και ο ορισμός του Νώντα Γεροθόδωρου στο τουρνουά της σάλας. Μια τέτοια σπουδαία καριέρα όπως του Νώντα δεν θα μπορούσε να τελειώσει χωρίς την παρουσία του σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Το άξιζε», είπε αρχικά ο κ. Παπαδογούλας και συνέχισε:

«Αυτός ο ορισμός είναι μια δικαίωση όλης της ελληνικής διαιτησίας και μετά του Μπάμπη και του Νώντα».

Ο ίδιος πάντως παραδέχθηκε πως ο τρίτος συνεχόμενος ορισμός του στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη «αποτελεί μια επιβεβαίωση της προσπάθειας και σίγουρα είναι η υλοποίηση μιας προσωπικής φιλοδοξίας,. Δεν υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από το να βρεθείς στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το να το κάνεις για τρεις συνεχόμενες φορές σε κάνει να αισθάνεσαι περήφανος».

Ο κ. Παπαδογούλας δεν βάζει… όρια για το σερί του, αλλά όπως τόνισε με νόημα: «Τώρα αρχίζει το άγχος… Τώρα στην τρίτη παρουσία δεν υπάρχει η άγνοια κινδύνου, αλλά η επιθυμία για να διατηρηθείς στο υψηλότερο επίπεδο. Κι όταν μιλάμε για Ολυμπιακούς Αγώνες πάντα θα υπάρχει άγχος γιατί μιλάμε για το κορυφαίο επίπεδο, όπου και το... μισό λάθος μπορεί να τελειώσει μια καριέρα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.